Coronavirus mangaruhan Seueur Ékspor
26 Eskisehir

Paling Dipangaruhan Coronavirus

Turki eksportir Majelis (TIM), nurutkeun data dileupaskeun ku April ékspor 45 per cent di ékspor of Eskisehir dina bulan saméméhna, sedengkeun total dina opat bulan kahiji némbongkeun hiji kamunduran 12 persen. Eskişehir Diatur [Lainna ...]