béngsin ust ust kadua ngangkat
06 Ankara

Lomba Unduh Kadua

Stasion Pengusaha Gas Énergi Gas (EPG EPS) ngumumkeun yén leumpang 5 kurus dilakukeun pikeun harga liter bénsin. Angkat anu bakal wengi ayeuna bakal mangaruhan harga pompa. Janten bénsin dina dua dinten [Lainna ...]

jalan gar tong balikesir dikubur hejo
10 Balikesir

Balıkesir Gar Jalan Éta Héjo

Karya penanaman tiasa disampurnakeun dina jalan karéta alternatif anu bakal ngambekan angkot di puseur kota ku tim Balıkesir Munisipal Metropolitan. Jalan jalan; sycamore, linden, tangkal cangreud waos, tangkal cedar, dicle tangkal marshmallow, privet, lilac [Lainna ...]

medina gancang stasiun karéta
966 Saudi Arabia

Stasiun Train Station High Speed

Perusahaan Turki Yapi Madinah High Speed ​​Train Station dina lingkup Harameyn High Speed ​​Train Proyék 450 km, anu ngahubungkeun kota Mekah, Jeddah, Kota Abdullah Ékonomi Kota sareng Madinah, anu réngsé di Arab Saudi. [Lainna ...]