Vaksin Kovidian dugi ka panggung percobaan sato
umum

Kovid-19 Vaksin Datang Ka Panggung Sato Sato

Menteri Industri jeung Teknologi Mustafa Varank ngumumkeun yén vaksin rekombinan anu bakal dikembangkeun ngalawan Kovid-19 parantos ngahontal tahap 3 percobaan sato sato, sareng salah sahiji anu parantos ngamimitian ékspérimén. Nyarios yén panggung klinis sumping saatos percobaan [Lainna ...]

Batin Tarekat
Surat Pengenalan

Jasa Perusahaan Corporate - Neirt

parusahaan urang; Dimimitian pikeun ngalayanan anjeun taun 2012 sareng berhasil ngabéréskeun proyék anu béda. Desain Internét pikeun palanggan anu kami hargana ku ningkatkeun sagala jasa téknologi anu dibutuhkeun ku dunya digital dinten-dinten. [Lainna ...]

bususculer hayang tameng corona
34 Istanbul

Pelatih Beus Intercity Hoyong Corona Shield

Alatan ukuran koronavirus, perusahaan beus intercity anu nyandak angkot kalayan tingkat pendudukan 50 persén ngantosan dukungan. Diantara pamundut anu diserahkeun ka Menteri Karaismailoğlu, MTV teu dibayar tina 1 persén PPN, sareng panggunaan FSM Bridge tina ngabalikeun duit SCT. [Lainna ...]