petikan luhur sareng tangga
umum

Doğupark 'Overpass with Escalator'

Samsun Munisipalitas Metropolitan ngalaksanakeun proyek penting di Doğupark. Fase munggaran overpass sareng escalator, anu bakal mempermudah kahirupan warga manula sareng cacad, bakal réngsé dina waktu anu singget sareng dilayanan. Samsun Metropolitan [Lainna ...]

Larangan jalan di Kayseri parantos dibekukeun kana kasempetan éta
38 Kayseri

Larungan Terbatas di Kayseri

Kayseri Munisipal Metropolitan neruskeun karya diropéa na jalan anu parantos kosong kusabab curfew. Nalika sababaraha karya infrastruktur KASKİ dilaksanakeun di sababaraha jalan di tengah kota, tim Ilmu Karya ogé ngalaksanakeun pagawéan asphalting. Perbandaran Metropolitan [Lainna ...]

bursa bilecik tinggi karéta api
11 Bilecik

Ngeunaan Railsa Bilecik High Standard Railway

Karéta api Bursa-Bilecik mangrupikeun jalur karéta standar anu luhur anu bakal dihijikeun sareng jalur karéta kacepetan Ankara-Istanbul nalika réngsé. Karéta api standar tinggi anu diwangun antara Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli dina ruang lingkup jalur. Proyék Bursa-Yenişehir ngeunaan proyék 105 km tiasa dihubungkeun sareng garis Ankara-Istanbul ti Bilecik [Lainna ...]