Iraha penerbangan Yht bakal ngamimitian?
06 Ankara

Iraha Éspédisi YHT Dimimitian?

TCDD Tasimacilik parantos ngalengkepan persiapan tim sareng alat pikeun ngamimitian deui jasa High Speed ​​Train (YHT), anu parantos digantungkeun akibat wabah koronavirus; Ngantosan Tanda ti Kementrian Angkutan sareng Infrastruktur Olcay Aydilek tina Habertürk [Lainna ...]

Poé indung diéling dina dinten indung
35 Izmir

Ibu Zübeyde dielingkeun dina dinten Ibu

Walikota kotamadya Izmir Metropolitan Tunç Soyer, anu ngahadiran upacara peringatan di Makam Peringatan Zübeyde Hanım dina Hari Ibu, "Dinten ayeuna kami parantos ayana rohani indung urang anu pangageungna." Nekenkeun yén éta henteu cekap pikeun émut ibu-ibu ngan ukur sadinten [Lainna ...]

Saha Süleyman Karaman
umum

Saha Süleyman Karaman?

Süleyman Karaman (1956, Désa Alaçayır, Refahiye) nyaéta insinyur mékanis anu ogé dijabat salaku manajer umum TCDD. Kahirupan Atikan Saatos ngamimitian kahirupan pendidikan di Erzincan, anjeunna angkat ka SMA Istanbul Pertevniyal kanggo pendidikan SMA. [Lainna ...]

jalan budaya cultureoglu diteruskeun
34 Istanbul

Beyoğlu Jalan Raya Budaya Terjaga

Kalayan tujuan ngadamel alun-alun dimana Menara Galata langkung berharga tina hal pariwisata sareng ngajantenkeun titik awal kagiatan budaya sareng seni, karya dina Proyék Jalan Raya Beyoğlu, anu disiapkeun ku Menteri Kabudayaan sareng Pariwisata. [Lainna ...]