umur ngagaleuh harga
umum

2020 Harga Dibeuli Teh Diumumkeun

Présidén Recep Tayyip Erdoğan ngumumkeun kaputusan anyar anu dicandak dina perang ngalawan koronavirus saatos Rapat Kabinet. Présidén Erdoğan ogé nyarios ngeunaan mésér tèh sareng ngadamel pernyataan di handap ieu: Erdogan nyarios, "Kanggo 2020 [Lainna ...]

kami damel ti sertipikat énggal kanggo bandara bébas koronavirus
Surat Pengenalan

COVID-2020 Awas pikeun 19 Pakansi Panas

Jeung datang tina périoda panas sanggeus wabah Turki Covidien-19 eta dijieun pakasaban perlu recovery ti sektor pariwisata. Dina lingkup karya ieu, kamampuan hotél di tempat-tempat anu didatangan bakal dikirangan satengah. Santai kamar panonpoé di pantai [Lainna ...]

Saha anu sakir zumre
umum

Saha Şakir Zümre?

Şakir Zümre, salah sahiji baraya caket Marshal Fevzi Çakmak, lahir di Varna di 1885. Saatos réngsé pendidikan primér di dieu, anjeunna angkat ka Geneva. Anjeunna diajarkeun hukum di dieu. Ogé nalika Perang Dunya Mimiti [Lainna ...]

Sagalana ngeunaan pulo Anjeun
umum

Stasion Kontrak Karéta Adana

Stasion Kareta Adana atanapi Stasion Karéta Adana mangrupikeun stasion karéta utama tina TCDD anu aya di distrik Seyhan Adana. Stasion ieu dilayanan dina 1912. Kiwari, éta mangrupikeun tempat janten Direktorat Daerah 6 TCDD [Lainna ...]

Batang Tram di Eskisehir
26 Eskisehir

Batang Tram bersih di Eskişehir

Neruskeun usahana pikeun nyayogikeun transportasi anu aman, nyaman sareng higienis ka warga Eskişehir, Eskişehir Munisipal Metropolitan ogé parantos ngalaksanakeun beberesih rutin dina rutin dina curfew akhir minggu ieu. Wabah Corona [Lainna ...]

jalan bursa beku nepi ka tengah
16 Bursa

Jalan Bursa Wangsul kana Loka

Dina kurva anu dilarapkeun dina akhir minggu dina lingkup serangan korona virus, Metropolitan Munisipalitas, anu ngalaksanakeun pembaharuan aspal dina arteri utama Bursa, di sisi anu sanés, ogé ngagentos jasa-jasa anu diharepkeun dina lingkungan para taun-taun. [Lainna ...]

Saha Tomris Fits
umum

Saha Tomris Uyar?

Tomris Uyar, anu pupus dina yuswa 17 mung 62 taun ka pengker sareng ngantunkeun kami, émut deui sareng coretan na. Ieu mangrupikeun kahirupan Tomris Uyar sareng hasil damel Tomris Uyar (15 Maret [Lainna ...]