urang kedah kaluar tina industri penerbangan
26 Eskisehir

Urang Sakuduna Ngajagaan Industri Penerbangan

Nyarios yén pamekaran dina industri penerbangan négatip mangaruhan ékspor, Présidén Okişehir Oki Nadir Küpeli nyatakeun, "Pangwangunan di industri penerbangan sipil dunya mimiti mangaruhan pangaruh kami, industri penerbangan, anu mangrupikeun panon industri Eskişehir. Pertahanan sareng [Lainna ...]

Pamariksaan dilakukeun pikeun transportasi séhat
38 Kayseri

Diaudit pikeun Pengangkutan Sehat

Pamariksaan tim Pulisi Kayseri Metropolitan 'inpormasi sareng inpormasi ngeunaan patuh ukuran koronavirus diteruskeun tanpa ngalambatkeun. Supir taksi komérsial dimaklumkeun ayeuna ku tim pulisi. Tim pulisi Perbandaran Metropolitan ngeureunkeun taksi [Lainna ...]

Saha gazi yasargil
umum

Saha Gazi Yaşargil?

Anjeunna lahir tanggal 6 Juli 1925, salaku anak gubernur kacamatan di Kutu di Diyarbakır. Sisi indung nyaéta ti laut hideung sareng sisi bapa dumasar kana kulawarga milik suku Kayhan anu mimiti netep di Beypazarı. Bapana Asım beyé dilahirkeun di Diyarbakır di 1924. [Lainna ...]