Aplikasi invoice gantung mimiti di Antalya
07 Antalya

Aplikasi Invoice Ditunda Dimimitian di Antalya

Walikota Munisipal Metropolitan Antalya Muhittin Böcek ngumumkeun yén aranjeunna parantos ngamimitian aplikasi Suspension Invoice pikeun masarakat Antalya anu gaduh kasusah ékonomi. Nyarios yén sistem pamayaran parantos dibuka dugi ka ayeuna dina aplikasi Suspended Invoice anu sah pikeun invoice ASAT [Lainna ...]

korban warga nagara anu tanahna parantos dibentuk parantos dikaluarkeun
11 Bilecik

Korban Warga Di Tanah Anu Parantos Diaku

Asım Taş, anu ngagaduhan sinkhole di tanahna salami karya terowongan YHT, nyatakeun yén alat-alat tatanén anu dikubur dina pot dicakup ku perusahaan kontraktor. Sakumaha bakal émut; Asım, anu cicing di Kurtköy of Bilecik Center dina sababaraha minggu kamari [Lainna ...]

juta pon dipayarkeun ka asev
umum

38 Juta Turki Liras Resourced

Zehra Zümrüt Selçuk, Menteri Kulawarga, Buruh sareng Jasa Sosial, parantos ningkatkeun kapasitas jasa dapur sup anu aranjeunna ngadukung 39 rébu 484 jalma dina taun ieu sareng dina kontéks ieu, mindahkeun 38 juta lira ka sup ka dapur. [Lainna ...]