15 Kepegawaian kanggo recruiting ka TUBITAK Space Technologies Research Institute

lembaga panliten téknologi tubitak pikeun ngarawat staf
lembaga panliten téknologi tubitak pikeun ngarawat staf

Déwan Panaliti Élmu sarta Téknologi Ti Turki (TUBITAK) dina 15 urang bakal padamelan.


Numutkeun kana émisi dina Warta resmi, 11 urang bakal direkrut, 3 diantarana aya staf R&D, 1 di antarana aya teknisi R&D sareng 15 di antarana aya master, damel di Spasi Institut Panaliti Spasi (UZAY).

* Syarat sareng prosés anu diperyogikeun pikeun aplikasi dina situs wéb (Otoritas)www.tubitak.gov.t nyaeta) Kulawarga, Departemen Buruh sareng Jasa Sosial sareng ayana di situs wéb Asosiasi Usaha Turki. Aplikasi proyék TÜBİTAK System Application Proyék (https://kariyer.sage.tubitak.gov.tr).

  • TÜBİTAK Space Technologies Research Institute TUBİTAK UZAY METU Kampus 06800 Ankara
  • E-Mail: Uzay.ik@tubitak.gov.tr
  • Telepon: 0312 210 13 10
  • Deadline aplikasi: 12.06.2020

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu



Janten kahiji komen

koméntar