Bandirma fasih badé énjing
34 Istanbul

Bandırma Ferry Goes énjing

Dina ulang tahun ka-19 Mei 101, perjalanan Atatürk ti Istanbul ka Samsun sareng Bandırma Ferry diaktipkeun dina internét. Bandırma Ferry, anu bakal angkat ti Istanbul tanggal 16 Mei di acara "Rute Abad", Salasa 19 Mei. [Lainna ...]

kareta ati manchester
44 Inggris

Liverpool Manchester Railway

Kalayan pembukaan karéta Liverpool sareng Manchester dina Séptémber 1830, jasa karéta uap dimimitian. Sateuacan kereta uap diciptakeun, kalolobaan karéta dioperasikeun nganggo kakuatan sato sareng biasa pikeun ngangkut batubara sareng kargo anu sami dina jarak anu pondok. Liverpool sareng Manchester ka silih [Lainna ...]