jambatan canakkale bakal ngalebetkeun jasa dina Maret
17 Canakkale

Çanakkale 1915 Sasak janten Jasa dina Maret 2022

Présidén Recep Tayyip Erdoğan ngahadiran dina Acara Parantosan Menara 1915anakkale XNUMX dina parantosan pidéo sareng konferensi pidéo sareng Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur Adil Karaismailoğlu. Erdogan sareng Karaismailoğlu dina upacara dina parantosan salah sahiji menara jambatan [Lainna ...]

Saha Ali Durmaz
umum

Saha Ali Durmaz?

Kota Bulgaria Kardzhali kota Rusalsko Lampu di désa Ali Durmaz lahir di 1935, sumping ka Turki dina taun 1950, ngantunkeun sadayana di Bulgaria, sareng aranjeunna mimiti cicing di Bursa Mudanya. Usaha sapanjang hirupna [Lainna ...]