carita kanyaho karéta cibris
90 Siprus

Kisah Railway Siprus

Nalika buku-buku Barry S. Turner sareng Michael Radford, anu katingali sumber inpormasi anu dipercaya pikeun sajarah sajarah transportasi rel di Siprus, anu kénca tandana dina jaman Kolonial Inggris, ogé dimanfaatkeun, sareng inpormasi ti manula anu hirup dina waktu éta [Lainna ...]

Saha ekrem imamoglu
umum

Saha Ekrem İmamoğlu?

Ekrem İmamoğlu lahir di taun 1970 di Trabzon. Saatos lulus ti SMP Trabzon, anjeunna lulus ti Departemen Administrasi Bisnis di Universitas Istanbul sareng nampi gelar Master dina Human Resources and Management ti Istanbul University. Pangwangunan di 1992 [Lainna ...]

Saha Recep Tayyip Erdogan
umum

Saha Recep Tayyip Erdoğan?

Recep Tayyip Erdoğan, anu asalna ti Rize, lahir tanggal 26 Pebruari 1954 di Istanbul. Anjeunna lulusan Sekolah Menengah Kasımpaşa Piyale di 1965 sareng ti Istanbul Imam Hatip SMA di 1973. Kalayan masihan ujian tina kursus-kursus bénten, Eyüp [Lainna ...]

Panama Railway
1 Amérika

Panama Railway

Nalika Railway Panama réngsé dina taun 1855, jalur karéta api nyambungkeun lautan Atlantik sareng Pasifik pikeun pertama kalina. 80 km rel, panumpang anu ngumbara laut di sisi wétan sareng Kulon di Amérika Serikat [Lainna ...]