ak pesta eskisehir presiden propinsi suleyman reyhan
umum

Saha Süleyman Reyhan?

Anjeunna lahir di Karamürsel di 1970. Saatos lulusan SMP Imam-Hatip, anjeunna ngamimitian atikan universitasna di Anadolu University Faculty of Business Administration di 1989. Saatos lulusan anjeunna, anjeunna réngsé magang konsultan finansial. Eskişehir Osmangazi Universitas Fakultas Pendidikan [Lainna ...]

Awal Kanggo Siasat Covid
86 Cina

Cina: Awal pikeun Investasi Covid-19

Tiongkok parantos ngumumkeun yén éta telat kanggo ngamimitian panalungtikan Covid-19. Kamentrian Luar Negeri China SözcüSü nyebatkeun yén éta parantos awal pikeun ngamimitian panalungtikan pikeun asal-usul na panyebaran virus korona, anu ngaluarkeun langkung ti 300.000 urang sacara global. [Lainna ...]