Karéta api bawah tanah Metropolitan
44 Inggris

Karéta api bawah tanah Metropolitan

Kalayan pembukaan Karéta Api Metropolitan bawah tanah dina tanggal 10 Januari 1863, umur karéta ngahontal tingkat anu anyar nalika karéta mimiti beroperasi dina jerona anu teu pernah terjadi di handapeun jalan di London. Subway munggaran di dunya, distrik kauangan kota sareng Paddington [Lainna ...]