ucing garing
Surat Pengenalan

Daging Ucing Garing

Karuhun ucing mangrupikeun mahluk anu hirup di gurun. Ku sabab kitu, kamampuan pikeun konsentrasi cikiih parantos dikembangkeun pikeun ngaleungitkeun cai anu kaleuleuwihan sareng nyéépkeun awak nyalametkeun cai. Nanging, kamampuan ieu sering dianggo dina ucing. [Lainna ...]

pangaruh covid kana industri eskisehir
26 Eskisehir

Pangaruh Covid-19 dina Industri Eskişehir

Dina rapat "Déwan Industri" anu diayakeun ku Diréktur Zona Perindustrian Organisasi Organisasi Organisasi Eskişehir, masalah anu dialaman ku industrialis nalika prosés epidemik coronavirus (Covid-19) sareng épékna virus dina perekonomian dibahas. Industri direalisasikeun ku Direktorat Zona Industri Organisasi Eskişehir [Lainna ...]

simpang simpang disusun deui
55 Samsun

AFAD simpang disusun

Samsun Munisipalitas Metropolitan parantos ngadamel parangkat énggal dina AFAD Junction supados nyayogikeun warga angkutan aman, séhat sareng nyaman. Samsun Munisipalitas Metropolitan, anu teraskeun jasa supados tiasa ngangkut angkot, Recep [Lainna ...]

Saha Ilber Ortayli
umum

Saha İlber Ortaylı?

Dina tanggal 21 Méi 1947, Crimean Tatar lahir hiji kulawarga di Bregenz, Austria. Anjeunna hijrah ka Turki sareng kulawargi dina umur dua taun. Anjeunna réngsé pendidikan primér sareng sekundér di Istanbul Austrian High School. [Lainna ...]

Kewajiban ngagem topéng parantos di Izmir
35 Izmir

Kewajiban Nganggo Topéng di Izmir

Di Izmir, kaputusan anu dicandak ku Badan Kebersihan Propinsi Provinsi diperyogikeun ngagunakeun masker di 30 propinsi sareng sapanjang kota. Dina pernyataan anu dilakukeun ku Gubernur Izmir, "Dewan Sanitari Provinsi Kota urang, UU No 1593 tina" Hukum Saniter Umum " [Lainna ...]