bersantai dsi santai
38 Kayseri

Dsi simpang Rasa

Walikota Perumahan Métopolitan Kayseri Memduh Büyükkılıç nyatakeun yén aranjeunna neruskeun padamelan anu nyéépkeun patalimarga sareng ningkatkeun kendang transportasi tanpa ngalambatkeun. Walikota Büyükkılıç, anu ngiringan damel di DSI Crossroad, ngagedekeun lalu lintas kendaraan dina lalu lintas Kayseri. [Lainna ...]

anu gaduh pikiran jero
umum

Saha Ari Pikiran?

Zihni Derin (lahir 1880, Muğla - tanggal tilar dunya 25 Agustus 1965, Ankara), agronomis Turki, pendidik. Tanaman téréh di Turki nyababkeun inisiasi sareng panyebaran; Hal ieu katelah "bapa tèh". Taun 1880 [Lainna ...]

Saha anu ageung arik
umum

Saha Engin Arık?

Engin Arık (14 Oktober 1948 - 30 Nopémber 2007) mangrupikeun ahli fisika partikel Turki sareng tilas dosen ahli Jurusan Fisika di Universitas Boğaziçi. Tambang Thorium tiasa janten solusi anu bersih sareng ekonomis pikeun masalah énergi. [Lainna ...]

t narajang helikopter
umum

T-629 Helikopter Serangan ATAK

Kalayan pangalaman anu diala tina T-629, T-129 ATAK Attack and Tactical Reconnaissance Helikopter Project, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. Éta mangrupikeun helikopter serangan anu dikembangkeun ku (TUSAŞ). Pangalawaraan Turki sareng Industri Spasi [Lainna ...]

Naon sakura hartosna?
34 Istanbul

Naon Maksudna Sakura?

Dinten ayeuna, Başakşehir Çam sareng Rumah Sakit Kota Sakura ngagaduhan kapasitas pinuh ku partisipasi Présidén Recep Tayyip Erdoğan sareng Perdana Menteri Jepang, Shinzo Abe. Bakal tiasa nyandak 35 rébu pasien pasien unggal dinten sareng 500 fitur [Lainna ...]