Saha cocok Ali Ihsan
umum

Saha Ali İhsan Uygun?

Ali İhsan Uygun, anu lahir di Ordu dina tanggal 12 April 1966, lulus ti Istanbul Teknikal Universitas Éléktronik sareng Éléktronik Éléknik Éléknik Eléktro di 1987. Taun 1988, Universitas Istanbul Fakultas Administrasi Bisnis Ékonomi [Lainna ...]

jasa transportasi kantor
umum

Layanan Angkutan Kantor

Nalika datang ka jasa transportasi kantor, urang tiasa nyarios yén sakelompok perusahaan transportasi parantos ngancik ieu janten sektor ku masihan jasa ieu. Popularitas anu parantos kacumpingan kalayan intensitas jasa transportasi di bumi ka bumi, ayeuna nuju kantor. [Lainna ...]

Saha kamuran yazici
umum

Saha Kamuran Yazıcı?

Kamuran Yazıcı, lahir di Trabzon di 1967, lulus ti Universitas Teknikal Karadeniz, Fakultas Teknik sareng Arsitéktur, Dines Teknik Sipil taun 1988. Anjeunna réngsé gelar Sarjana di Institute of Science di 1991 di Universitas anu sami. Master [Lainna ...]

Saha Yesus Apaydin
umum

İsa Apaydın Saha?

Insinyur metalurgi, manajer umum, Manajer Umum TCDD. Anjeunna lahir di Ankara di 1965. Anjeunna lulusan ti Istanbul Technical University Metallurgical Department Engineering di 1987. Anjeunna réngsé gelar master di Sakarya University Metallurgical Engineering Department di 1996. [Lainna ...]