4 Pra-Pre-Turkey Dina Watesan Damai Kapercayaan Rengse

Batesan poéan pra kapercayaan kalkun dilakukeun pikeun ngalaksanakeun katenangan
Batesan poéan pra kapercayaan kalkun dilakukeun pikeun ngalaksanakeun katenangan

Diréktur Jéndral Içiii Diréktur Kaamanan, Komando Umum Gendarmerie sareng Unit Parentah Pengawal Pantai di umum sacara umum di Turki Kapercayaan Kapercayaan sacara serentak diayakeun tanggal 21 Mei 08.00-24.00 jam.


Dina praktekna, sateuacan pangwatesan kurva 4 dinten tiasa dilarapkeun nalika Idul Fitri; Ukuran anu dicandak pikeun merangan jinis coronavirus anyar (Covid-19) dipariksa.

Salila audit, éta diperiksa naha tempat-tempat kerja anu ditutup henteu leres-leres tunduk sareng kaputusan, sareng naha tempat kerja, anu jam kerja disusun, dilayanan dina waktos anu spesifik.

Salila audit, éta diperiksa naha warga anu ngantosan di jero sareng di luar antrian di tempat kerja sapertos pasar jalanan, toko roti, stasion bénsin diwajibkeun ngagem jarak sosial masker, sareng pasar manut aturan anu ditampi ku pelanggan, kalayan 10 jalma per 1m².

Naha wargana urang dina yuswa 20 sareng jalma yuswa 65 taun langkung, anu tunduk kana curfew, matuh kaputusan dipariksa.

53 rébu 896 tanaga milu ngalamar

8 rébu 392 tanaga sareng 53 anjing detektor milu ngalamar éta, anu dilaksanakeun di 896 rébu 217 poin. Dina prakték anu sakaligus dilaksanakeun di sakumna nagara, 743 hoyong jalma-jalma dikenalkeun ti jalma anu dipariksa, 31 ditahan.

Prosedur Judi & Administratif Terpasang pikeun 3 rébu 930 Jalma Teu Cocog jeung Jarak Sosial

Prosés administrasi sareng peradilan ditrapkeun ka jumlahna 2 individu, kalebet 260 tina palanggaran aturan jarak sosial, 20 dina yuswa 1.384 taun, sareng 65 langkung ageung umur 286 taun. 3 rebu 930 kendaraan pariksa, 159 rébu 694 pamilik kendaraan / pangpanjangna dibéré denda administratif.

Dina prakna, 1.396 kendaraan dilarang tina lalu lintas, 5 mobil anu dipaling ditingali, sareng 43 supir ditarik.

10 rébu 254 taman-kebon, 4 rébu 938 daérah leumpang promenade sareng 103 rébu 785 tempat kerja diuji.
Denda administrasi sareng peradilan ditumpukeun dina jumlahna 17 tempat kerja, 18 ngalanggar aturan panutupanana anu henteu terbatas, 115 beroperasi di luar jam kerja anu ditetepkeun, sareng 150 aturan anu henteu nerapkeun aturan jarak jauh.

Salaku tambahan, 5 bedil henteu berlesen, 25 shotgun teu berlesen, 2 pistol kosong, 254 pélor, 4 alat motong / menusuk, 5 majalah pistol sareng sagala rupa potongan, 23 g ganja, 4 g heroin, 101 g bonzai, 23 g methamphetamine, 25 captagons, 101 ubar sintétis, 15.850 bungkus rokok buronan sareng 30 liter inuman fugitive / palsu.



Janten kahiji komen

koméntar