4 Galur Beus pikeun Palayanan dina Watesan 17 dinten di Antalya

Garis beus bakal nyayogikeun dina larangan anu aya di Antalya
Garis beus bakal nyayogikeun dina larangan anu aya di Antalya

Dina jero lingkup perang ngalawan wabah coronavirus, saatos curfew dinyatakeun dina 23-24-25-26 Mei, nalika bulan Ramadhan, Metropolitan Munisipal parantos ngalaksanakeun ukuran sareng préparasi. Walikota Metropolitan Muhittin Böcek nyatakeun yén riyaya Ramadhan anu rahayu bakal dirayakeun di bumi kusabab pandémik, sareng aranjeunna parantos ngalaksanakeun langkah-langkah anu kudu dipikabutuh pikeun Antalya ngaluang liburan séhat, séhat sareng damai. Nyarios yén unit relevan ti kotamadya éta bakal bertugas salami salami, Walikota Böcek nyarios, "Kami bakal tugas pikeun nyegah perawat urang ngalaman masalah naon waé dina sajumlah larangan 4 dinten. Ngagungkeun liburan anjeun sareng katenangan di bumi. Sanaos urang henteu tiasa nangkeup, haté urang mangrupikeun. Senang liburan, ”cenah.

ALO ASAT 185


Dina prosés ieu, Diréktur Cai Antalya sareng Runtah Cai (ASAT) Diréktur Umum ogé bakal ngagaduhan tim jam jaga lamun aya masalah négatip anu tiasa lumangsung dina layanan cai sareng limbah. Patugas ASAT nyatakeun yén bisi aya gagal cai, warga tiasa nyauran ALO ASAT 185 24 jam sadinten.

Seuneu di awal tugas

Dinas Kebakaran Daérah Metropolitan ogé bakal tugas nalika liburan. Patugas pemadam kebakaran bakal terus damel 42 jam sadinten sareng 560 grup anu béda sareng 24 personil di Antalya. Anggota petugas pemadam kebakaran sareng tim bermotor di kabupaten, khususna Grup Tengah, bakal siap 24 jam kanggo seuneu anu mungkin. Warga tiasa ngalaporkeun sauran seuneu ka 112 Call Call Center ku telepon.

THE CEMETERY ING AKAN WISI

Teu kunjungan bakal dilakukeun dina wengi ieu Idul Fitri di kuburan, anu mangrupikeun tempat anu paling kunjungan pikeun unggal liburan. Kuburan hungkul bakal dibuka pikeun kulawarga syuhada '. Kulawarga syahid bakal tiasa nganjang ka martir dina kerangka ukuran pandemik.

UNTUK GAMPANG, AYA DIA DI 17 INGGU

Perbandaran Metropolitan Antalya ngarencanakeun pikeun nyayogikeun transportasi umum pikeun karyawan kasehatan, karyawan umum sareng karyawan sanés, anu wajib damel dina lingkup kurva 22 dinten, anu bakal dimimitian dina malem 4 Mei. Salami 4 waktos curfew, bakal aya 17 jalur sakaligus. Trend Antray sareng nostalgia moal bakal dilayanan dina prosés ieu.

DIA MULIT ATAWA 06.00:XNUMX

VF01, AC03, AF04, KC06, LC07, KL08, LF09, LF10, UC11, VL13A, DC15, TC16, CV17, MD25, KC35, MF40, VF66, piring nomer garis utama sareng batang boga kurva di 23-26 Mei. ngalajengkeun. Penerbangan, anu bakal mimitian jam 06.00:06.00 énjing, bakal diayakeun sering énjing sareng énjing. Antalyalar aya hubunganana sareng perjalanan bakal tiasa ngiringan kendaraan angkutan umum ti Antalyakart Mobile Application. Salaku tambahan, inpormasi tiasa dicandak ti pusat sauran transportasi dina 21.00 0242 606 07 antara 07-XNUMX. Pagawean kaséhatan bakal nyandak kauntungan tina angkot gratis nganggo kunjuk kartu staf.

TEKI KESIHATAN KESIHATAN

Tim Antalya Metropolitan Perpustakaan Lingkungan Nasional bakal tugas 7/24 di tengah sareng sadaya kacamatan nalika liburan. 2 rebu 300 tanaga, 118 kendaraan tempur vektor sareng 66 kendaraan meresihan bakal ngajantenkeun masarakat Antalya ngagaduhan liburan anu séhat.



Janten kahiji komen

koméntar