80% Proyék Mobil Kastamonu Kabéran

% proyék mobil kastamonu kabel réngsé
% proyék mobil kastamonu kabel réngsé

Walikota Kastamonu Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, ngawalon patarosan dina siaran TV Istanmonu dina Gönül Geography, ngawaler patarosan ngeunaan İstamonu Editor-in-Chief Hüseyin Karadeniz, Vidinlioğlu nyarios yén Proyék Kabel Mobil nyaéta keris anu macét dina dua sisi Kastamonu.


Nyarios yén anjeunna nganggap proyék mobil kabel salah, Walikota Vidinlioğlu nyarios, "Upami éta kabel kabel dina waktos kuring, kuring moal kaanggo T mobil kabel. Tapi kami mendakan dina palabuan mobil kabel. Kuring ningali mobil kabel sapertos keris macét dina dua sisi Kastamonu. Upami anjeun tiasa nyandak mobil kabel dugi ka bandara di Turki Ilgaz waktos éta nempatkeun warga urang ti mana waé teras janten hartosna. Henteu aya titik anu asalna ti kastil ka menara. Anjeun sumping dina 2 menit leumpang. Teras pandangan panon manuk, anjeun ngan ningal hateup, anjeun henteu ningali kota jero, leres. Kukituna, mobil kabel teu cukup hartosna sareng waktuna teu cocog kanggo tékstur. Tapi rata-rata sakitna 15 persén parantos réngsé, tapi urang sadayana mendakan proyek ropeway kalayan tali sareng cab. Ieu ogé ngagaduhan biaya operasi. Teu kedah lebet kana politik dina hal ieu, kalayan proyék 80 persen lengkep. Dua sisi kota bakal babarengan. Anjeun bakal sumping ti puri sareng anjeun bakal ngarambat ti benteng ka menara. Rata-rata, jumlah anu dibayar dugi ka sakitar 80 setengah, anu parantos 55 rébu ku KUZKA. Sakitar 200 juta pamayaran dilakukeun ku kotamadya. Aya seueur jumlah anu urang kedah mayar. "



Janten kahiji komen

koméntar