PKK Amunisi Dijupuk di Çukurca sareng Haftanin

Amunisi pkkya nyita di cukurca sareng saminggu
Amunisi pkkya nyita di cukurca sareng saminggu

Menteri Pertahanan NATIONAL ngumumkeun yén amunisi sareng pasokan kahirupan pikeun organisasi téroris PKK dicita di wilayah Cukurca sareng Haftanin, kalér Irak.


Dina pernyataan anu dilakukeun ku Menteri Pertahanan Nasional; "Kami terus asup kana perumahan organisasi teroris kalayan operasi anu dilakukeun ku Pahlawan Komando.

Dina kontéks ieu, dina kagiatan milarian sareng skrining kagiatan di Hakkari / Çukurca, dina guha milik organisasi teroris PKK;
9 potongan amunisi mortir 81 mm,
10 amunisi RPG-7 antitank,
200 amunisi doçka,
1 EYP,
3 cartridges pengiriman rokét,
5 colokan mortar MP-8,
1 kantong gunpowder sareng kahirupan hirup dicandak. Hiji EYP ditingali ku amunisi sareng bahan dirusak ku tim TEI kami. " ungkapan dianggo.



Janten kahiji komen

koméntar