Henteu Kéngingkeun Lalaran pikeun Salah Parkir di Izmit

Aya henteu waktos parkir leres dina izmit
Aya henteu waktos parkir leres dina izmit

Tim Jurusan Polres Perbandaran Kocaeli Metropolitan kerja keras pikeun mastikeun katenangan sareng katenangan masarakat di seueur daérah kota. Tim Polisi Lalu Lintas mastikeun ngalaksanakeun kendali administrasi dina kendaraan anu teu leres-leres supados aliran patalimarga sapanjang kota henteu diganggu. Dina kontéks ieu, prosiding kriminal dilarapkeun ka kendaraan anu ngaluncurkeun dua barisan di Jalan Turan Güneş di distrik Izmit, ngeusian tempat parkir anu ditumpurkeun sareng taman di daérah héjo Pasar Kemis.

PROSEDUR PUNITIF DITIPAKAN sareng DENGAN PELANGGANAN KANGGO


Tim Polisi Lalu lintas Metropolitan, anu ngalakukeun pamariksaan ketat di distrik Izmit, ngalaksanakeun tugasna sareng tim anu kagabung ka Dinas Pulisi Kocaeli. Dina pamariksaan anu dilakukeun supados warga henteu ngagaduhan masalah nalika nyetir sareng kendaraanna di tengah kota, kendaraan anu parkir tempat parkir di kawasan héjo pasar Kemis sareng parkir dua kali, sareng parkir di wilayah héjo Kemis. Saatos prosiding kriminal, kendaraan ditarik kana taman mobil ku tim Polisi Lalu lintas Metropolitan.

CATETAN TO 153

Tim Polda Perpustakaan Metropolitan ngalaksanakeun kendaraan anu dibutuhkeun ku UU Lalu lintas Nomer 2918 sareng pesenan kotamadya sareng larangan, anu ngeusian jalur-jalur anu ditangtukeun pikeun kamajuan lalu lintas anu lancar. Nalika warga sénsitip ngadeteksi kaayaan sapertos kitu, aranjeunna tiasa nyauran 153, pusat sauran Perbandaran Metropolitan.



Janten kahiji komen

koméntar