Ayeuna 2020 Gebze Halkalı Jam Jadwal Penerbangan Marmaray sareng Stops

sataun Gebze Halkali marmaray ongkosna waktos sareng eureun
sataun Gebze Halkali marmaray ongkosna waktos sareng eureun

Peta sarta Marmaray Gebze Halkalı Stadion Marmaray sareng Jadwal: Marmaray, proyék anu nyambungkeun sisi Éropa sareng Asia di Istanbul Halkalı sarta sakabeh informasi ngeunaan Metro eureun jeung kali bisa kapanggih dina eusi Gebze. Halkalı Gebze Suburban Line 2019 kalebet garis-garis anu diénggalkeun dina lingkup proyék Marmaray. Halkalı Dina warta ieu kami nyayogikeun inpormasi ngeunaan Stasion Line Gebze Halkalı Anjeun tiasa mendakan sadaya rinci ngeunaan Jam Expedition Marmaray.


Tempatna di sisi Éropa Marmaray Halkalıtur dimimitian kana Gebze. Di Sisi .ropa Halkalı sareng Kazlıçeşme Marmaray, sedengkeun sisi Anatolian nyayogikeun angkutan antawis Air Pancuran Ayrılık sareng Gebze. Jalma-jalma Istanbul terang pisan yén léngkah mimiti proyék ieu dicandak ku jalur Kazlıçeşme Separation Fountain anu ngahubungkeun Anatolian Side sareng Éropa Side.

Halkalı Gebze Marmaray Stops

ngabogaan panggedena yén ruteu subway pangpanjangna di Istanbul Halkalı Garis Gebze Metro dina total 43 kios Tina lirén ieu 15 di sisi Éropa, sedengkeun sésana 28 lirénna nyaéta di sisi Anatolian.

stasion metro halkali gebze
Halkalı Mustafa Kemal Küçükçekmece Florya Florya Akuarium Yeşilköy Yeşilyurt Ataköy Bakırköy Yenimahalle Zeytinburnu Kazlıçeşme Yenikapı Sirkeci Üsküdar Ayrılık Çeşmesi Söğütlüçeşme Feneryolu Cevizli Karuhun Basak Kartal Yunus Pendik Kaynarca Shipyard Aydıntepe İçmeler Tuzla Cayirova Fatih Osmangazi Darica Gebze
  1. Halkalı
  2. Mustafa Kemal
  3. Kucukcekmece
  4. Florya
  5. Akuarium Florya
  6. Yesilköy
  7. Yesilyurt
  8. Atakoy
  9. Bakirkoy
  10. yenimahalle
  11. Zeytinburnu
  12. Kazlıçeşme
  13. Yenikapı
  14. Sirkeci
  15. Uskudar
  16. separation Fountain
  17. Sogutlucesme
  18. Feneryolu
  19. Göztepe
  20. erenköy
  21. Suadiye
  22. trucker
  23. Küçükyalı
  24. İdealtepe
  25. Süreyya Beach
  26. Maltepe
  27. Cevizli
  28. luluhur
  29. spike
  30. manuk galudra
  31. lauk lumba-lumba
  32. Pendik
  33. cai termal
  34. tempat nyieun atawa ngalereskeun parahu
  35. Güzelyali
  36. Aydıntepe
  37. İçmeler
  38. Tuzla
  39. Çayırova
  40. conqueror
  41. Osmangazi
  42. Darica
  43. Gebze

Peta Marmaray - Halkalı Gebze Marmaray Line

  • Anjeun tiasa ngundeur Peta Marmaray ieu dina PC atanapi telepon sélulér anjeun

Halkalı Gebze Marmaray Jadual Waktu

timetables marmaray
timetables marmaray

Halkalı Sakumaha seueur menit anu dituju ku Gebze Marmaray?

Stasiun Marmaray: Halkalı Sakumaha anu kasebut di luhur dina subway Gebze Warung 42 perenahna. Halkalı jeung jaman total antara Gebze eureun handap ka 115 menit. Janten ringkes Halkalıindit 115 menit nyaéta 1 jam 55 menit bakal di Gebze. Mangga tingali Peta Marmaray kanggo inpo anu langkung!

map of halkali gebze metro - marmaray
map of halkali gebze metro - marmaray

Halkalı Gebze Marmaray Transfer Stops

Halkalı Gebze ieu lokasina sababaraha stasion mindahkeun via jalur Metro. Halkalı Anjeun tiasa ningali jalur metro sareng lirén anjeun bakal mindahkeun via Gebze Metro Line di handap ieu:

  • Halkalı stasiun M1B di YenikapıHalkalı Mindahkeun jalur metro
  • M9 İkitelli-Ataköy jalur metro mindahkeun di stasion Ataköy
  • M3 Bakırköy-Başakşehir metro mindahkeun transfer di stasiun Bakırköy
  • M1A Yenikapı-Atatürk Bandara di stasiun Yenikapı
  • M1B Yenikapı-Kirazlı sareng M2 Yenikapı-Hacıosman metro mindahkeun di Stasion Yenikapı
  • T1 di stasion Sirkeci Kabataş- garis trem tramway Bağcılar sareng mindahkeun laut
  • M4 di stasion cai mancur Eylul KadıköyTransfer of garis metro sareng uyah
  • M5 Üsküdar-Çekmeköy metro jalur transfer di stasion Üsküdar
  • M12 Göztepe-Ümraniye metro mindahkeun di stasion Göztepe
  • M8 Bostancı-Dudullu metro mindahkeun di stasion Bostancı
  • M10 Pendik-Sabiha Gökçen Bandara jalur metro di stasiun Pendik
  • İçmeler di stasion M4 KadıköyTransfer of garis metro sareng uyah

Istanbul Metro Peta

Halkalı Gebze Marmaray sareng YHT Ankara Connection

Pinuh diperkirakeun réngsé dina taun 2019 Halkalı whereby sambungan tina Ankara YHT bakal réngsé di Gebze jalur subway. Ku kituna, hiji panumpang datang ti Ankara kami Gebze, Pendik, Kartal, Bob, Sogutlucesme, Bakırköy na Halkalımoal eureun di.

Gebze Halkalı Jadwal Bayaran Marmaray (diropéa 10.02.2020)

  • 1-7 eureun: 3,5 TL
  • 8-14 eureun: 4,5 TL
  • 15-21 eureun: 5,2 TL
  • 22-28 eureun: 6 TL
  • 29-35 eureun: 7 TL
  • 36-43 eureun: 7,75 TL

% Panumpang mibanda cacad dina 40 tiasa ngarambat haratis sareng kartu aranjeunna nampi ti Kamentrian kulawarga sareng Kawijakan Sosial, sareng panumpang anu langkung ti umur 65 kalayan kartu ID urang.

  • Teu aya transfer, teu aya transfer
  • Henteu kéngingkeun pamulihan tiasa dilakukeun di stasiun anu sami,
  • Upami Istanbulkart dianggo langkung ti hiji jalma, ngan ukur hiji ngabalikeun duit,
  • Langganan umum (Blue Card) anu dipaké di Istanbul sah.

jam gawé marmaray mimiti sareng waktos marmaray

Pilem Promosi Marmaray



Janten kahiji komen

koméntar