Janten kahiji anu ka Turki ..! Bandara bakal dibéré bijil Covid-19

Bandara kalkun bakal janten anu pangheulana dibéré sertipikat Covidien
Bandara kalkun bakal janten anu pangheulana dibéré sertipikat Covidien

Menteri transportasi sareng prasarana Adil Karaismailoğlu ngungkabkeun yén sadaya Menteri-menteri parantos ngalangkungan macem-macem ukuran dina perang ngalawan wabah Covid-19 anu dimimitian di Cina sareng janten pandémik di dunya. Dina waktos ieu, sakumaha Menteri Pengangkutan sareng Infrastruktur, Karaismailoğlu nyatakeun yén aranjeunna parantos damel program sertifikasi pikeun bandara sareng ngumumkeun yén sadaya bandara bakal disusun deui kalayan program sertifikasi anu nyarios. Nyarios yén program éta disiapkeun saluyu sareng prediksi Kamentrian Kaséhatan sareng Panitia Élmu, Menteri Karaismailoğlu nyarios, "Péklés pikeun program sertifikasi ogé disiapkeun sareng dikirim ka sadaya bandara. Dina lingkup sirkularna, Kamentrian Perpustakaan Sipil urang bakal dimaklumkeun sareng diperiksa, sareng sertipikat anu bakal dikaluarkeun ku Kementerian ka bandara anu nyayogikeun sarat. Sertipikat ieu ogé bakal dibagikeun sareng nagara pasangan sareng maskapai, sareng bakal didokumentasikeun yén sadaya ukuran anu dilakukeun ngalawan wabah Covid-19 di bandara urang. "

Ukuran Ngeunaan Perusahaan Pengangkutan Pausahaan ogé Diambil


Karaismailoğlu ogé nyatakeun yén bunderan, anu nuduhkeun ukuran anu kudu dilakukeun sabab pencegahan wabah pikeun maskapai, ogé aya dina fase persiapan. Ngajelaskeun yén draf bunderan anu disiapkeun, Menteri Karaismailoğlu nyarios, "Hal éta bakal dipedar dina kerangka pamanggih Menteri Kaséhatan urang sareng bakal kadaptar yén sadaya jinis usaha dilaksanakeun ngalawan pandémik Covid-19 di lapangan. Salaku tambahan, ukuran anu aya hubunganana pikeun perusahaan transportasi umum ka bandara ditetepkeun sareng dilaksanakeun ku Kementrian urang. Aktip sertipikasi anu aya kaitan sareng fasilitas pariwisata anu dibeli ku kementerian-kementerian anu sanés ogé diteruskeun. ”

Sadaya Ukuran Stakeholder Bakal nyandak dina Angkutan sareng Akomodasi

Karaismailoğlu, nunjukkeun yén dina ngalakukeun ukuran anu dipikabutuh pikeun sadayana pamangku kapentingan angkutan sareng akomodasi kalayan peraturan-peraturan éta, dimana ucapna sadaya wabah kamungkinan, anu parantos nyandak pendekatan holistik pikeun munggaran ngalawan nagara bakal Turki. Menteri Karaismailoğlu nyarios, "Kasempetan kanggo penerbangan domestik anu langkung aman, anu direncanakeun ngamimitian saatos liburan di nagara urang, parantos nyiptakeun. Rundingan neraskeun sareng organisasi internasional sareng nagara kontak anu berhubungan sareng penerbangan internasional. Salaku hasil tina hungkul ieu, penerbangan internasional ngarencanakeun pikeun ngamimitian aman. "

Ruang lingkup Pelatihan Pembuangan Dipanjang

Karaismailoğlu ngumumkeun yén perda anu sanésna dilakukeun pikeun ngirangan pangaruh Covid-19 sareng nggampangkeun operasi angkutan udara. Menteri Karaismailoğlu ogé nyatakeun yén disinféktan leungeun anu ngandung solusi zat bahya sareng conto getih anu katépaan sareng periode validitas pembaharuan barang bahaya anu dipedar, sareng ruang lingkup pelatihan pembaharuan anu tiasa diperpanjang dugi 4 bulan, periode validitas anu bakal diperpanjang ku 31 Agustus, paling anyar. "parantos dilegaan kanggo ngaliput sadayana sertipikat."



Janten kahiji komen

koméntar