Dokumén AKINCI TİHA, Bayraktar sareng Insinyur Bejakeun

Dokumenter Akinci tiha, Bayraktar sareng insinyurna nyarios
Dokumenter Akinci tiha, Bayraktar sareng insinyurna nyarios

Serangan angkutan udara udara pertama Turki anu Bayraktar AKINCI tiha fase pangembangan sababaraha bulan ningalikeun "AKINCI" Dokumentari 24 Mei 2020 dinten Minggu, dinten munggaran Ramadhan, You Baykara tabuh 20.23:XNUMX jamTube bakal disiarkeun dina saluran.


bangbarung kritis dina industri pertahanan Turki bakal ngakibatkeun salah sahiji proyék anu langkung penting anu ngaleutikan tiha AKINCI Bayraktar (karasa UAV) panginten mangrupikeun subyek dokumenter. Proses penyerang Bayraktar ngembangkeun kendaraan udara anu teu kaopat munggaran anu dikembangkeun ku kelas karasa Turki sareng bikers "AKINCI" nami anu dipasihan dina siri dokumenter pikeun pertama kalina.

Manajer Téknis Baykar Selcuk Bayraktar medalkeun dua gandeng promosi dokumenter tina akun média sosial na. Dokumentari, anu ngajelaskeun fase produksi kritis sareng karya pangembangan Bayraktar AKINCI TİHA, dina dinten Minggu, Mei 24, 2020, dinten mimiti dina Eid al-Fitr, anu katelah "Baykar Technologies", anu kagolong kana Baykar dina 20.23.Tube Éta bakal disiarkeun dina saluran anu munggaran

Syuting damel 6 bulan

Kanggo dokumenter, diarahkeun ku Altuğ Gültan sareng Burak Aksoy, pamotakan dilaksanakeun sababaraha bulan di Komando Bandara Airportorlu dimana Baykar Milli S / İHA R&D sareng fasilitas Produksi di Istanbul sareng Bayraktar AKINCI TİHA dilaksanakeun. Proyék dokumenter, anu dimimitian dina bulan Pebruari 2019, réngsé dina sakitar 15 sasih. Dokumentari museurkeun kana 6 bulan terakhir tina waktos kerja anu sesah sareng sibuk dugi ka tanggal 2019 Désémber 6, nalika Bayraktar AKINCI damel penerbangan pangheulana.

Bayraktar sareng Insinyur Bejakeun

Dina dokumenter éta, Manajer Téknis Baykar Selçuk Bayraktar sareng pamimpin unit rékayasa ngajelaskeun hasil anu dilakukeun dina wawancara sareng aranjeunna. Proses ngembangkeun pesawat nganggo dokumenter téknologi tinggi babarengan pikeun kahiji kalina di Turki bakal nyumponan pamirsa.

Dua Raider Bakal Hiber

Prototipe munggaran Bayraktar AKINCI, PT-1, ngajantenkeun penerbangan kadua salaku bagian tina Uji Verifikasi System dina tanggal 10 Januari 2020. Kaduana AKINCI Bayraktar anu kadua, anu parantos dilengkepan nembe sareng namina salaku PT-2, dikirim ka Komando Airfield Airorlu dimana diteruskeun kagiatan uji. Tes hawa sareng taneuh Bayraktar AKINCI TİHA bakal dilakukeun babarengan sareng dua prototipe.

Turki bakal salah sahiji ti tilu nagara di dunya

Ngembangkeun Baykara sareng pangalaman sareng téknologi dina ngembangkeun kendaraan udara anu henteu teratur UAV AKINCI Bayraktar, dunya bakal ngajantenkeun Turki minangka salah sahiji 3 nagara anu paling luhur pikeun ngembangkeun kendaraan pangawasna anu teu kaji dina kelas ieu. AKAKCI Bayraktar, anu tiasa cicing di udara salami 24 jam sareng ngagaduhan siling pelayanan 40 rébu kaki, nangtung kalayan kapasitas beban total 400 kilogram, kalebet 950 kilogram internal sareng 1.350 kilogram éksternal. Bayraktar AKINCI TİHA, anu ngagaduhan beurat 5.500 kilogram, naék ka langit kalayan 2 mesin turboprop kalayan 450 tenaga HP. Bayraktar AKINCI TİHA ogé dirancang pikeun ngapung dina konfigurasi anu béda pikeun mesin anu ngahasilkeun 2 × 750 HP sareng listrik HP 2 × 240 anu dikembangkeun kalayan fasilitas rumah tangga ku TEI.

Misi Udara-Air Bakal Dianggo

Platform pesawat, anu ngagaduhan sayap 20 méter sareng struktur jangjangna anu unik, ogé bakal nyayogikeun kasalametan penerbangan tinggi pikeun kadali penerbangan otomatis otomatis sareng 3 sistem pilot otomatis. AKAKCI Bayraktar, anu bakal tiasa migawé tugas sareng amunisi nasional éta bakal ngalaksanakeun berkat kapasitas muatan anu kapaké, bakal janten faktor kakuatan anu hébat sareng kamampuan pikeun nyababkeun amunisi nasional anu dikembangkeun pikeun targét strategis sapertos misil pelayaran SOM. Bayraktar AKINCI, anu bakal ngagaduhan kasadaran anu luhur sareng radar AESA produksi domestik anu tiasa dipendakan dina bagian irung, bakal tiasa ngalakukeun operasi sareng bala udara udara Gökdoğan sareng Bozdoğan dikembangkeun sacara nasional ku TÜBİTAK SAGE. Pesawat éta, anu bakal ngalaksanakeun beban kritis sapertos EO / IR kaméra, AESA radar, Beyond Line of Sight (satellite) komunikasi sareng sistem dukungan éléktronik, ogé bakal gaduh ciri intelijen buatan canggih.

Bakal Laleur Kalayan Kecerdasan jieunan

Bakal tiasa ngempelkeun inpormasi ku ngarékam data anu katampi tina sensor sareng kaméra dina pesawat ku cara 6 komputer intelijen buatan. Sistem intelijen buatan ieu, anu bakal tiasa ngadeteksi sudut condong, nangtung sareng judul pesawat tanpa peryogi sensor éksternal atanapi Sistem Positioning Global (GPS), ogé bakal masihan kasadaran lingkungan ngagunakeun inpormasi geografis. Sistem AI maju bakal gaduh kamampuan pikeun nyandak kaputusan ku ngolah datana anu dipanggihan. Sistem intelijen buatan ieu, anu bakal tiasa ngadeteksi target taneuh anu henteu tiasa ditingali ku panon manusa, bakal nyayogikeun panggunaan Bayraktar AKINCI.

Bakal janten Pamimpin Sareng Kabisa Radar

Kalayan radar AESA anu dikembangkeun sacara lokal, Bayraktar AKINCI TİHA, anu tiasa ngalakukeun tugas kalayan kasadaran situasional anu luhur, bakal tiasa nyandak gambar kalayan Radén Apentur Apentur na dina kaayaan cuaca anu goréng dimana sistem optik elektro gaduh kasusah pikeun moto gambar. Platform pesawat, anu bakal kalebet radar météorologi sareng radar cuaca multi-tujuan, bakal janten pamimpin di kelasna ku kamampuan ieu.

(Sumber: DefenceTurk)



Janten kahiji komen

koméntar