Pangmayaran Lembur Anu Kalebet Di DHMI Kalayan Ningkat 3 Kali

Waragad Pakaryan DHMI
Waragad Pakaryan DHMI

Di DHMI, anu mangrupikeun kasepakatan dina Perpustakaan Koléksi Term kaping 5 tina Pegawai Angkutan-Sen, éta lembur gajih tilu kali. Gajian lembur opat bulan munggaran pikeun 2020 disimpen kana rekening naékna triplicate.


Salah sahiji pamundut Angkutan Angkutan-Sen dina rundingan koléktif Koléktur nyaéta mayar gajih 3 kali gajih di DHMI. Gajian lembur opat bulan munggaran staf pikeun 2020 diitung dina kasar 6.78 TL kalayan nambahanana rangkep tilu.



Janten kahiji komen

koméntar