Izmir Metro, anu ngangkut 500 rébu panumpang sadinten, umur 20 taun

Izmir Metro, anu ngangkut sarébu panumpang sadinten
Izmir Metro, anu ngangkut sarébu panumpang sadinten

Metro, umur transportasi angkutan umum di Izmir, umur 20 taun. Sistem anu diwangun ku Metropolitan Munisipalitas mawa deukeut satengah juta juta panumpang sadinten sareng jalur trem.


Izmir Metro, anu mimiti operasi di Izmir dina tanggal 22 Méi 2000, parantos diliwatan 20 taun. Walikota Metropolitan Tunç Soyer, anu ngadatangan fasilitas Halkapınar dina dinten khusus ieu Izmir Metro, ngrayakeun liburan staf ku radio. Diomongkeun di dieu, Présidén Soyer nyarios yén İzmir Metro mangrupikeun kareueus kota. Nyarios yén elemen anu ngajaga lembaga anu hirup, nyaéta personel anu ngahasilkeun jasa kualitas, Soyer terus: "Ku sabab kitu, kasehatan pikeun saderek. Panaliti ieu ogé dina prosés krisis korona di sapanjang dunya, khususna di Izmir leumpang kalayan panyorot diajar di Turki. Di Perbandaran Izmir Metropolitan kami, unggal unit kami ngalakukeun sababaraha hal anu béda. Sababaraha aya anu ngeureut screws, aya anu meresihan jalan, sababaraha anu nganggo trem. Nanging nalika sadaya ieu ngahiji, persépsi Perbandaran Metropolitan İzmir diturunkeun. Sareng kuring hoyong nyatakeun yén kami parantos suksés ngajaga persépsi ieu. ”

Kota perunggu Izmir, Présidén anu suksés di Turki nyatakeun yén salah saurang Soyer, anjeunna teruskeun: "Kuring kedah terang. Kuring ngucapkeun salamet ka sadayana anjeun anu nyumbang kana kapisah. Kaséhatan ka sadaya pagawé anjeun. Kami reueus anjeun. Nalika kahirupan mimiti janten normal, kuring ngaharepkeun yén urang sadayana bakal teras-terasan ngalayanan kalayan mungkin. "

Dina mangsa kunjungan ka Walikota Soyer, Sekretaris Jenderal Perbandaran Metropolitan, Dr. Buğra Gökçe sareng Sönmez Alev, manajer Umum Izmir Metro, dipirig.

Éta disinfected saatos unggal waktos

Izmir Metro sareng Izmir Tram neraskeun damel dina prosés wabah. Dina lingkup ukuran kaamanan tambahan nalika prosés wabah, disinfeksi dilaksanakeun unggal dinten dina sadaya armada kendaraan. Deui, prosés disinfection terus diterapkeun sacara périodik dina sadaya stasiun sareng lirén. Pembersih internal tina kendaraan, anu dipersih sacara éksternal dina unit cuci sikat, dilaksanakeun nganggo bahan beberesih anu henteu ngabahayakeun kasehatan manusa, lingkungan sareng alat bageman. Sadaya kendaraan dirumuskeun pikeun ngalatih operasi saatos ngaliwat prosés ieu sareng pariksa deui. Kandaraan anu dibersih sareng disinfected saatos réngsé unggal waktos salami operasi disayogikeun ka masarakat Izmir. Nyayogikeun jasa nganggo moto "Kami parantos ngantosan 20 taun, urang henteu sabar", sadaya anggota ti supir ka staf beberesih 7/24 kanggo layanan anu aman, nyaman, biasa sareng higienis.

Dimimitian ku garis 11, 5 kilométer

Izmir Metro, anu dimimitian 20 taun ka pengker sareng panjangna garisna 10 kilométer dimana 11.5 stasiun aya, Konak ayeuna sareng Karşıyaka Kalayan sareng trem, kalebet rata-rata 41 rébu panumpang unggal dinten, bahkan jumlahna aya 500 kilométer. Izmir Metro sareng Izmir Tram nyumponan 24 persén angkutan umum di kota. Izmir Metro, anu mimiti beroperasi sareng 2000 kendaraan taun 45, ngagaduhan armada raksasa 220 kandaraan sareng citakan kendaraan metro énggal sareng mobil trem dina jaman ka pengker. Sapanjang 20 taun katukang, 8 miliar 1 rebu panumpang parantos diangkut, sami sareng 1 164 ti 36 pangeusi dunya. The total 903 juta kilométer perjalanan ti dinten kahiji sami sareng perjalanan di sakumna dunya XNUMX kali.

Sistem Peta Railway Izmir



Janten kahiji komen

koméntar