Kamentrian Pertanian sareng Kehutanan kanggo Mésér 13 Spésialis IT Kontraktor

Menteri Pertanian sareng Perhutanan dikontrak para ahli IT dikaluarkeun
Menteri Pertanian sareng Perhutanan dikontrak para ahli IT dikaluarkeun

Kamentrian Pertanian sareng Kehutanan, janten padamelan di Jurusan Dinas IT, dina Lampiran 375 UU Kaputusan Nomer 6 sareng dumasar kana tulisan ieu, dina Unit Pemprosesan Inpormasi Gedung Institusi dan Organisasi Public diterbitkeun dina Warta resmi tanggal 31.12.2008 sareng nomer 27097. Saluyu jeung tulisan ka-8 Peraturan ngeunaan Prinsip sareng Prosedur dina Pakasaban Staf IT anu dikontrak, 13 (tilu belas) Warga IT anu dikontrak bakal dilaksanakeun ku panempatan anu dilakukeun anu saluyu sareng urutan kasuksésan ujian lisan anu diayakeun ku Mentri urang.

Kaayaan aplikasi


a) Pikeun nyumponan syarat anu dinyatakeun dina tulisan 657 UU Pergaulan Sipil Nomer 48,

b) Pikeun lulusan rékayasa komputer opat taun, rékayasa software, rékayasa listrik, rékayasa éléktronik, rékayasa listrik-éléktronik sareng departemén rékayasa industri fakultas atanapi lembaga pendidikan tinggi anu atos katampi ku Déwan Pengajian Tinggi.

c) Departemén anu ditampi tina departemén rékayasa fakultas anu nyayogikeun atikan pikeun opat taun salain ti éta anu disebut dina subparenggan (b), departemén-élmu ilmiah, pendidikan sareng élmu pendidikan, departemén anu nyayogikeun pendidikan dina komputer sareng téknologi, sareng statistik, departemén, matematika sareng fisika. sarjana ti téori pendidikan tinggi, (lulusan Departemen anu disebut dina bagian ieu tiasa nerapkeun 2 kali siling gaji gaji bulanan XNUMX kali)

d) Gaduhan sahenteuna 3 (tilu) taun pangalaman profésional pikeun software, desain sareng pamekaran software, manajemén prosés ieu atanapi pamasangan sareng pangaturan sistem jaringan skala ageung, sahenteuna 5 (lima) taun pikeun batur. (Dina nangtoskeun pangalaman profésional, personil palayanan anu stafna tunduk kana UU jumlahna 657 salaku Staf Informasi atanapi tulisan 4 Hukum anu sami (B) sareng perioda jasa kontrak anu dinyatakeun dina séktor swasta anu tunduk kana Institusi Asuransi Sosial dipertimbangkeun)

d) Dokuméntasi yén périferal komputer kauninga sahenteuna dua tina basa program anu ayeuna nyayogikeun yén aranjeunna gaduh élmu ngeunaan hardware sareng manajemén jaringan sareng kaamanan,

e) Upami tugas aktif pikeun calon jalu teu dugi ka umur militer atanapi parantos dugi kana umur militer, parantos ngalayanan jasa militer anu aktif atanapi dibebaskeun atanapi ditunda atanapi dianteurkeun ka kelas cadangan.

KAEDAH APLIKASI, TEMPAT sareng DATE

Ngalamar bisa nerapkeun ngan ukur salah sahiji posisi anu diumumkeun. Saatos dokumén anu dinyatakeun dina pengumuman kasebut parantos dieusi lengkep sareng leres,

aplikasi babarengan; Antara 07.05.2020 - 22.05.2020, https://www.turkiye.gov.tr/tarim-orman-bakanligi-personel-alimina-iliskin-is-basvurusu alamat

bakal dilakukeun sacara éléktronik. Kusabab éta aplikasi bakal ditampi sacara éléktronik pos Panawaran liwat atanapi atanapi jalma moal ditampi.

Kusabab aplikasi bakal dilakukeun nganggo sandi e-Government, bakal calon (www.turkiye.gov.t nyaeta) rekening kedah sayogi. Kanggo nganggo akun anu disebatkeun, calon kedah nampi sandi sandi e-Government. Calon, ngalamar pribadi amplop anu ngandung kecap konci e-Government ti Diréktur Pusat PTT.

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu



Janten kahiji komen

koméntar