Martyr Kapal Boxwood Ship Bakal Ngajadékeun Angkatan Tentara Laut Anu Laut

Kapal dasar laut anu diciptakeun bakal ngajantenkeun tentara tresna ka laut
Kapal dasar laut anu diciptakeun bakal ngajantenkeun tentara tresna ka laut

Sanaos kanyataan yén Ordu ngagaduhan basisir ka laut, éta moal nyandak kauntungan tina laut dina unggal platform. Mehmet Hilmi Güler terus migawe proyék anu bakal ngajantenkeun kota damai sareng laut.


Dina kontéks ieu, Munisipal Metropolitan Ordu, anu nyandak kaputusan penting pikeun ngahijikeun Ordu sareng laut, ngalaksanakeun pangropéa sareng perbaikan supados nyauran kapal anu nami Şehit Temel Şimşir ka pariwisata. Munisipalitas Metropolitan, anu parantos ngarobihkeun seueur tempat, tina mesin ka siling, tina listrik ka aksén mékanis, kapal, anu tos di-scrap, ogé reworking hiasan interior pikeun ngajantenkeun kapal langkung tiasa dianggo.

TEMPAT MULTI-TUJUH AYA TAPI

Dina lingkup proyék, anu bakal masihan kontribusi anu hadé pikeun pariwisata maritim sareng ngajantenkeun warga nagara Ordu sapertos laut; Aya tempat-tempat anu bakal pikaresepeun pikeun warga sapertos réstoran, kantin, balai kawinan, tempat kaulinan barudak, daérah musik live. Dina kapal kalayan kapasitas 600 urang, sedengkeun rapat ogé diayakeun, tur ogé tiasa diatur.

"IT AKU KUMAHA KABUPITAN CONTOH KONTENG SEA ARMY"

Ngumumkeun yén proyék-proyék éta dilaksanakeun dina hal pendamaian Ordu sareng laut, Walikota Metropolitan Ordu Dr. Mehmet Hilmi Güler ngungkabkeun, "Ieu mangrupikeun kota anu bakal resep kana panon ku urang kalayan tentara héjo sareng biru. Urang kudu seueur rupa-rupa hal pariwisata. Tapi dugi ka ayeuna, Ordu parantos sieun nganggo laut sareng teu tiasa nyandak kauntungan tina laut. Salaku Munisipalitas Metropolitan Ordu, urang ngalaksanakeun proyék anu bakal ngarencanakeun Ordu sareng laut na. Ordu, anu mangrupikeun mangrupikeun conto kota dina unggal pamikiran sareng karya anu bakal urang laksanakeun dina arti ieu, bakal janten conto sareng laut na. ”

"PAKSA KAMI BASA NGADEBARKEUN VACITIES DI SHIP

Ngémutan yén tim-tim éta ngalakukeun pagawéan demam dina kapal kontrakan, Walikota Güler nyarios, "Kami henteu ningali seueur mobilitas di tentara urang, anu aya di basisir Laut Hideung, naha usum tiris atanapi henteu. Kami hoyong nyangking mobilitas ka laut sareng warga kami pikeun kalibet dina mobilitas ieu. Dina rasa ieu, urang nyéwa kapal anu nami Şehit Temel Şimşir ti kotamadya urang Kemis. Dina kapal ieu, tim kami damel nyéépkeun. Dina kapal anu parantos dicabut, tim kami bakal ngajaga sareng perbaikan, kalebet hiasan interior. Kapal ieu, dirarancang sareng konsép anu sanés, bakal kalebet seueur tempat ti réstoranna ka balé kawinan. Dina nulis, nganggo usum tiris, warga urang tiasa ngagunakeun kapal ieu gampang. Nalika hasilna réngsé, warga kami bakal nyéépkeun seueur waktos dina kapal. "

pintonan slaid ieu merlukeun JavaScript.



Janten kahiji komen

koméntar