Kamentrian Atikan Nasional Badan Ngajajikeun guru 19910 Kontraktor

Menteri Pendidikan Nasional ngontrak guru
Menteri Pendidikan Nasional ngontrak guru

Kamentrian Atikan Nasional nyatakeun yén guru 19990 bakal direkrut bakal janten padamelan guru anu dikontrak dina Kementrian pikeun damel di cabang sareng propinsi anu sanés.


UU Nomer 657 ngeunaan Pawai Sipil, UU Kaputusan Nomer 652, Prinsip Ngeunaan Pagawean Pekerjaan anu Dikontrak, Peraturan Umum Ujian kanggo Pelantikan Pertama-Masa, Perda tentang Pakasaban Guru Kontraktor, Pengajaran sareng Pelatihan Departemen Pendidikan Nasional. Dewan Putusan Nomer 20.02.2014 tanggal 9 sareng lampiranna dina Prinsip Bacaan parantos disiapkeun luyu sareng dibekelan dina jadwal. Ketentuan panerapan relevan pikeun masalah anu henteu kalebet dina pengumuman éta.

Kualifikasi Anu dibutuhkeun pikeun Calon Guru

1. Pikeun nyumponan kaayaan umum anu dinyatakeun dina tulisan 657 UU Perumahan Sipil Nomer 48,

2. Pikeun janten warga nagara Turki (warga Turki moal diperyogikeun janten warga Turki pikeun Républik Turki Siprus Kalér).

3. Pikeun layak pikeun daérah dilantik numutkeun kana kaputusan Déwan Nomer 20.02.2014 tanggal 9 Dewan Pendidik sareng Dewan Pendidikan dina tekad anu dilantik janten guru.

4. Suksés parantos kalebet salah sahiji gelar Sarjana Pendidikan Menengah Atikan Sarjana atanapi Program Pembentukan Pedagogi / Program Sijil Pendidik Pedagogi, henteu kalebet lulusan program pendidikan tinggi anu janten sumber pangajaran, moal ditugaskeun ka daérah dimana aranjeunna henteu nyumponan kabutuhanna.

5. Sarua jeung lembaga pendidikan tinggi sareng / atanapi dokumen formasi pedagogi lulusan ti lembaga pendidikan tinggi di luar negeri ku Diréktur Dewan Pengajian Tinggi ka lembaga pendidikan tinggi atanapi program di nagara éta.

6. Pikeun parantos nyetak 2018 atanapi langkung tina segi skor skor (KPSSP2019 sareng KPSSP10- KPSSP121) pikeun daérah ditugaskeun dina Ujian Pemilihan Inpormasi Pribadi 120-50.

7. Henteu parantos dihukum dipecat tina jasa sipil atanapi profésional ngajar,

8. Dilantik salaku guru kontrak handapeun tulisan 657 / B UU No 4; Nanging, nalika damel salaku guru kontrak sareng jalma-jalma anu ditugaskeun dibatalkeun, parantos réngsé sataun ngantosan sakumaha dinten terakhir dina aplikasi, dina istilah anu kontraksi ditamatkan.

9. Kanggo tetep henteu damel janten guru kontrak dina lingkup Pasal 657 / B UU No 4 di Kementerian kami atanapi lembaga umum sareng organisasi, syarat-syarat éta bakal dipilarian.

Formulir Permohonan Rekrutmen Guru sareng Tanggal

  • Tanggal Narima Pra-Permohonan sareng Ujian Pusat Ujian Leres 1 - 12 Juni 2020
  • Tanggal pengumuman Pusat Ujian kanggo Calon Laksanakeun Ujian Lisan 22 Juni 2020
  • Ujian Lisan diayakeun dina 6 - 25 Juli 2020
  • Tanggal pengumuman Hasil Ujian Lisan 28 Juli 2020
  • Tanggal Penerimaan Pangadinan Pelantikan 31 Agustus 2020 - 4 Séptémber 2020
  • Pengumuman Hasil Pengumuman 8 September 2020

Kanggo Rincian Ad Klik di dieu



Janten kahiji komen

koméntar