Kumaha Bakal Ngapasang Penerbangan IETT Dina Dinten Idul Fitri?

Kumaha Cara Ngadamel Ékspédisi IETT dina Dinten Salam
Kumaha Cara Ngadamel Ékspédisi IETT dina Dinten Salam

IETT bakal teras-terasan nyandak panumpang sapanjang liburan. Dina dinten salametan dimana curfew bakal diterapkeun, panumpang bakal dilaksanakeun dina jalur beus numutkeun jadwal Saptu dina dinten Saptu sareng dina dinten anu sanés numutkeun jadwal Minggu. Saloba 4 beus diperyogikeun ka rumah sakit pikeun 186 dinten. Dina garis Metrobus, penerbangan kasebut bakal diayakeun dina 3 menit énjing énjing sareng énjing.


Saloba 498 penerbangan di sisi Éropa sareng Anatolian bakal diteruskeun dina wengi sareng salametan. Hal ieu rencanana pikeun ngatur 608 penerbangan kalayan 13 kendaraan dinten Saptu. Dinten Minggu, Senén sareng Salasa, 642 498 penerbangan bakal diayakeun sareng 527 bahkan 8 kendaraan. Dina kagiatan anu aya dina barisan, kapadetan dina garis anu aya hubunganna sareng kendaraan anu suda bakal ngirangan. Warga Istanbul tiasa milih rute sareng jalur tina beus anu hoyong dianggo. iett.gov.t nyaeta tiasa ngahontal ti.

Dina garis Metrobus, bakal aya penerbangan anu langkung sering dina énjing sareng énjing. Dinten Saptu, 23 Mei, bakal aya perjalanan unggal 06 menit antara 10 sareng 3 am, unggal 10 menit antawis 16 sareng 10, unggal 16 menit antawis 20 sareng 3. Bakal aya perjalanan unggal 20 menit antara 24 sareng 15.

Dina Minggu sareng dinten-dinten salami séjén, bakal aya penerbangan unggal 06 menit antara 10 sareng 3, Salasa sareng Rebo, unggal 10 menit antara 16 sareng 10, sareng unggal 16 menit antawis 20 sareng 3. Antawis 20 sareng 24, bakal aya ekspedisi unggal 10 menit.

LAYAN METROBUS
23 Mei Saptu 24 Mei 25 Mei Senén 26 Mei Salasa
06:00 - 10:00 / 3 mnt 06:00 - 10:00 / 3 mnt 06:00 - 10:00 / 3 mnt 06:00 - 10:00 / 3 mnt
10:00 - 16:00 / 10 mnt 10:00 - 16:00 / 10 mnt 10:00 - 16:00 / 10 mnt 10:00 - 16:00 / 10 mnt
16:00 - 20:00 / 3 mnt 16:00 - 20:00 / 3 mnt 16:00 - 20:00 / 3 mnt 16:00 - 20:00 / 3 mnt
20:00 - 00:00 / 15 mnt 20:00 - 00:00 / 10 mnt 20:00 - 00:00 / 10 mnt 20:00 - 00:00 / 10 mnt

IETTAnjeunna kéngingkeun alokasi beus kanggo rumah sakit salami 4 dinten kanggo dilarapkeun ku jalan curfew. Saloba 2 beus dialokasikan ka 26 umum, 28 swasta, 4 rumah sakit di Istanbul dina 186 dinten. Beus éta bakal nyayogikeun staf rumah sakit dina jalanna sareng angkat.



Janten kahiji komen

koméntar