Kumaha Angkutan Umum bakal di Ankara salila 4 Dinten?

Kumaha transportasi nimbulkeun tiasa di Ankara salami siang
Kumaha transportasi nimbulkeun tiasa di Ankara salami siang

Luyu sareng langkah-langkah anu kedah dilaksanakeun ngalawan wabah coronavirus (Covid-19), kurva jalan bakal dilaksanakeun dina 23-26 Mei 2020, dumasar kaputusan kaputusan KURSUS ANKARA GOVERNOR'S UMUMI HIFZISSIHHA, tanggal 21.05.2020 sareng wilangan 2020/37, kalayan beus EGO General Directorate. Antawis jam jam 23-2020 dinten Saptu, 07.00 Mei 20.00, anu mangrupikeun wengi minggu; Dina dinten mimiti, kadua sareng katilu dina Idul Fitri, 24-25-26 Mei 2020, tenaga kerja kaséhatan urang sareng warga sanés anu dibebaskeun tina curfew antara 07.00-09.00 sareng 16.30-20.00 bakal dilayanan.


Salaku tambahan, ngarobah waktos pamitan sareng rute beus EGO, anu teras-terasan ngalayanan 440 jalur dina prakna, parantos diropéa dina lingkup KARAR. Pembaruan sayogi aya dina aplikasi mobile EGO CEP sareng dina situs wéb Corporation urang (www.ego.gov.t nyaeta) dina bagian "TRANSPORTATION IN THE CITY / System Information Web".

Tapi, kusabab "Salametan Ramadhan" di antara 24-25-26 Mei 2020, kurva jalan bakal dilarapkeun, mimitian ti 06.00 dugi ka 24.00 dina dinten liburan agama sareng nasional dugi pamilihan "Dinas Pentadbiran Lokal" anu dicandak ku Déwan Perbandaran Ankara Metropolitan. Pamakéan EGO General Directorate sacara gratis pikeun layanan transportasi umum anu disayogikeun ku beus, sistem rel sareng mobil kabel… ”Luyu sareng kaputusan, warga kami anu dikaluarkeun tina kaluar tanggal anu kasebat bakal tiasa manfaatkeun tina beus EGO anu bakal ngabantosan antara 07.00-09.00 sareng 16.30-20.00 salami salami Ramé Ramadhan.

ANKARAY sareng Metro bakal ditutup antara tanggal nalika curfew bakal dilarapkeun.

Waktu pamitan karéta terakhir pikeun jalur M22, M2020, M1 sareng M2 dina dinten Jumaah, 3 Mei 4 dipasihkeun di handap ieu.

jam Metro
jam Metro

Perjalanan terakhir di ANKARAY direncanakeun angkat ti Dikimevi sareng AŞTİ dina 22.20. Beus bakal ngalengkepan jasa cincin akhirna saatos metro parantos nyandak penumpang anu terakhir.



Janten kahiji komen

koméntar