Kumaha angkot umum bakal di Istanbul salami 4 dinten? Metro Metrobus sareng Ferry Gawé?

Kumaha transportasi metro sareng féri kerja di Istanbul nalika siang?
Kumaha transportasi metro sareng féri kerja di Istanbul nalika siang?

Covidien-19 kusabab pandém parantos dinyatakeun aya larangan larangan kalayan kisaran, pikeun dilaksanakeun antara 16- 19 Mei. Nalika warga Istanbul tinggal di imah séwang-séwangan nalika curfew dibatesan 4 dinten, seueur anak perusahaan ariesBB sareng anak perusahaan na bakal neraskeun jasa tanpa gangguan, supados ngajaga karapihan kota sareng jalanna teu diganggu. Ngabéréskeun kasempetan kanggo damel di jalan-jalan di kota sareng jalan di jalan curfews diumumkeun sateuacana, IMM bakal ngagaduhan kasempetan ngalengkepan proyék anu dilaksanakeun dina 11 dinten ka hareup langkung gancang.


Dina lingkup pandemik Covid-19, Istanbul Munisipalitas Metropolitan (IMM) bakal neraskeun jasa ka warga Istanbul kalayan 16 personil dina kursi 19 dinten, anu bakal valid antara 4-11 Mei. Salian ti kabutuhan dasar sapertos transportasi, cai, gas alam sareng roti, İBB, anu bakal neraskeun jasa kaamanan kalayan kaayaan sayuran sareng buahna, perawatan kolot sareng cacad, jasa pamakaman, pembuangan limbah médis sareng padet, tim kebersihan mobile, ALO 566, situs konstruksi. moal leungit. Dina curfews anu diumumkeun saméméhna, IMM ngagaduhan kasempetan pikeun nyérepkeun langkung gancang berkat kamajuan laun tina proyék anu mana jalan sareng kendaraan pejalan kaki sengit, berkat panawaran jalan-jalan kota sareng jalan. anu İSKİ KadıköyDi Seyit Ahmet Creek, sababaraha proyek anu dilaksanakeun di pantai Ortaköy bakal réngsé langkung awal ti waktos anu atos réngsé sareng bakal dilayanan dina telat Juni.

MSSD tapi bakal Nuju NUNGKULKAN sareng damel di KAWASAN KESIHATAN DI HYGIENE

Tim ponsel kasehatan IMM Kaséhatan tim bakal neraskeun padamelanna tanpa kendatna aranjeunna ngajaga kabersihan di lembaga umum sareng rumah sakit. Pikeun disinféksi luar, 10 tanaga bakal neruskeun jasa salami 5 dinten sareng 4 kandaraan, sareng kanggo disinféksi indoor, 64 tanaga bakal neruskeun jasa dina dinten Saptu, Minggu sareng Senén kalayan 30 kandaraan. Dina raraga tarung reungit anu disababkeun ku pemanasan cuaca, 412 tanaga bakal ngalaksanakeun nyemprot di kota Senén.

İBB, anu bakal neraskeun jasa kasehatan imah na Senén sareng Salasa, kalayan 182 staf sareng 69 kandaraan, bakal ngalayanan Dinas Kaséhatan Mental Komunitas sareng 15 tanaga, 3 psikiater sareng 76 ahli psikologi salami 4 dinten.

TAMAN ISPARK TAMAN DITUTUP

Tempat parkir İSPARK bakal ditutup salami 4 dinten. Nanging, pikeun nyegah kasusah dina dinten larangan, 203 personel ISPARK jumlahna, kaasup Ibu Kota, Sababaraha Taman Mobil Terbuka sareng Toko, Stasion Beus Alibeyköy Cep P + R, İstinye sareng Tarabya Marina, Pasar Sayur-Sayur Bayrampaşa sareng Pasar Sayuran-Buah Kozyatağı. bakal pada tugas.

ISKI DENGAN KAWASAN Gawéna anu dipikaresep

Dina larangan larangan, İSKİ ngagaduhan kasempetan damel langkung antrian kusabab kendaraan beurat sareng lalu lintas manusa. Proyék anu bakal réngsé dina waktos anu lami, kamajuan langkung gancang berkat jalan-jalan santai sareng jalan. Di handapeun larangan 4 waktos curfew, İSKİ bakal ngalaksanakeun pagawéan na 5 lokasi anu béda di Istanbul dina cai limbah, cai hujan, perbaikan aliran sareng cai nginum, kalayan 850 personil.

POINTS YANG İSKİ bakal digawekeun

Di Sisi Éropa;
Beşiktaş Barbaros Pegangsaan, Beşiktaş Ortaköy, Beşiktaş Şair Nedim Caddesi, Beşiktaş Nisbetiye Caddesi, Zeytinburnu 10. Yıl Populated place, Bakırköy Kennedy Caddesi, Bakırköy atina Caddesi, Bakırköy Yeşilköy, Bakırköy Galeria AVM, Avcılar Saadetdere, Şişli Akar Caddesi, Şişli Dolapdere Caddesi, Eyüp Haliç -Yavedüt Caddesi, Beyoğlu Dolapdere Caddesi, Beyoğlu Meclisi Mebusan Caddesi.

Di Sisi Anatolian;
Pendik Ankara Caddesi (Jalan Bandara Sabiha Gökçen), Kartal Meydan, Kartal Cengiz Topel Caddesi, Kartal Karlıktepe, Kadıköy Dok, Kadıköy E-5 Underpass, Kadıköy Dinlenç Creek, Pantai Üsküdar, Üsküdar Square, Libsküdar Libadiye Caddesi, Ümraniye Tantavi Tunnel underpass, Ümraniye Küçüksu Caddesi, Beykoz Ali Bahadır Creek, Ataşehir Libadiye Caddesi, Tuzla Birlik OSB.

KOTA DENGAN PUTIH, KABIRAN PERUBATAN ADA DIPENGKEUN DAN PUPUNAN

İSTAÇ, cuci mékanis, nyapu mékanis sareng nyapu mékanis di daérah umum sapertos jalan utama, alun-alun, Marmaray sareng gerbang subway, jalan gede - jero taneuh, platform / beus beus, Bayrampaşa sareng Ataşehir Amérika Serikat, rumah sakit, sareng rupa-rupa lembaga umum sareng organisasi. bakal neraskeun damel nyapu damel pikeun 4 dinten tanpa kendat.

Dina karya beberesih anu bakal dilakukeun ku İSTAÇ salami 4 dinten, daérah 2 juta 162 rébu 580 méter pasagi (ukuran tina 303 lapangan maén bal) bakal dirobih, sareng daérah 16 juta 555 rébu 80 méter pasagi (kira-kira ukuran 2 rébu 319 lapangan maén bal) bakal dibersih ku nyapu sareng alat mékanis. .

PANUTUPAN PERANCANG BEDA

İSTAÇ, salami waktos meungeun dina Mei 16-17-18-19, bakal ngumbah jalan-jalan di kuburan sareng sakurilingna di handapeun CBB Cemeteries Department, anu cocog pikeun damel mékanis mékanis, sareng bakal nyerah tim penyapu tangan pikeun ngabersihan poin-mobil anu henteu tiasa lebet. Dina ahir 4 dinten, kendaraan bakal 141 kali sareng 416 staf bakal tugas.

WISTE GOLEKSI JEUNG GOLEKONGAN

Di sisi Asia sareng Eropa, sakitar 245 ton runtah médis, kaasup asrama karantina, bakal dikumpulkeun ku 4 kendaraan ku 323 staf dina shift 55 dinten. 93 tanaga bakal dianggo pikeun dikaluarkeun. ISTAÇ bakal gaduh 4 rébu 6 pagawé kanggo ngawula 775 dinten.

TANPA MASALAH GAS ALAM

İGDAŞ bakal digawekeun sareng 7 rébu 24 tanaga ganti, utamina tim 187/4 Timpon réspon darurat, 883 Pusat Ponsel Telepon Darurat Gas sareng tim logistik, pikeun nganteurkeun gas alam ka sadaya bagian Istanbul tanpa gangguan sareng aman.

Ngirimkeun moal bakal ngunggelkeun

Éta bakal ngalayanan 621 tanaga di Kota Galur, kapal, darmaga sareng Haliç Shipyard. Salila 4 dinten, jumlahna aya 15 perjalanan bakal dilaksanakeun dina 11 berths, dina 1 jeti, 6 kapal sareng 382 kapal.

Galur disayogikeun:
Uskudar-Karaköy-Eminönü
Kadıköy-Karaköy Eminonu,
KadıköyBesiktas,
Kabataş-Name téh,
Bob-Island,
İstinye-Çubuklu Garis Ferry.

LAMPIRAN AYA NANGGANGKEUN

IETT bakal ngadamel 4 rébu 42 perjalanan dina jangka waktu 340 dinten. Saloba 91 kendaraan bakal diperyogikeun ka 141 rumah sakit umum sareng swasta.

Ayeuna diparéntahkeun panawaran curfews salila 4 dinten, Saptu, Minggu, Senén sareng Salasa. Seueur warga, sapertos anu damel di palayanan umum, profesional palayanan kaséhatan, tukang ubar, tukang roti, bakal teras-terasan ngerjakeun padamelan salami dinten larangan. IETT bakal neraskeun penerbanganna dugi ka jam 01:00 Rebo wengi kanggo Istanbulites anu kedah damel. Dina dua dinten kahiji curfew, nyaéta, Saptu sareng Minggu, ekspedisi 494 bakal dilakukeun kalayan 488 bahkan 8 kendaraan. Dina Senén sareng Salasa, 358 rébu 494 penerbangan bakal diayakeun sareng 512 bahkan 12 kendaraan. Kandaraan nyéwa bakal dijaga pikeun paménta gancang dina jalur, sareng upami paménta lumangsung, éta bakal diarahkeun ka garis anu aya.

Salaku tambahan, jumlahna aya 4 rumah sakit swasta sareng umum diidarkeun pikeun kendaraan salami opat dinten pangwatesan. Saloba 91 kendaraan ditugaskeun pikeun nyayogikeun staf rumah sakit dinten Saptu, Minggu, Senén sareng Salasa.

Dina jalur Metrobus, bakal aya penerbangan 06 menit antara 10 sareng 3 am saptu sareng dinten Minggu. Bakal aya ekspedisi antara 10 sareng 16 unggal 10 menit. Kitu deui, antara 16 sareng 20 perjalanan bakal dilakukeun unggal 3 menit. Penerbangan tina 20 ka 24 bakal diayakeun unggal 15 menit.

Dinten dinten Senén sareng dinten Salasa, 06 dugi ka 10 menit dina jam 3, 10 sareng 16 dugi ka 10 menit, sadina 16 menit dina hiji waktos bakal diayakeun tina 20 dugi ka 3 jam 20 menit sareng 01 sareng 10.

METROBUS TRIP RANGES
Jarak waktos 16-17 Mei 18-19 Mei
06: 00 - 10: 00 3 menit 3 menit
10: 00 - 16: 00 10 menit 10 menit
16: 00 - 20: 00 3 menit 3 menit
20: 00 - 00: 00 15 menit X
20: 00 - 01: 00 X 10 menit

LIVE BROADCAST FROM BOĞAZİÇİ YÖNETİM AŞ

Salila kurun 4 poé, Boğaziçi Yönetim AŞ bakal di lapang dina unit jasa İBB, hubungan sareng daérah anu dianggo ku warga Istanbul, kalayan tim 102 urang anu diwangun ku staf téknis sareng beberesih.

Salaku tambahan, pikeun sepuh anu bakal nyéépkeun waktos di bumi kusabab larangan éta, Ahli psikologi Ahli Ceyda Yanar bakal tiasa ngadangukeun pamiarsa kalayan ngobrol ngeunaan eusi "Barudak sareng manajemén kahariwang salami periode Pandémik" dina siaran langsung tina akun Instagram Boğaziçi Yönetim dina Minggu dinten 16:00.

GALAS AKSARI BASA KONTOH

İSTON, Hacı Osman Grove, bentang Kadıköy Kurbağalıdere Yogurtçu Taman Laut Struktur sareng pertambangan antara Moda, Stadion Olimpiade Atatürk, Landscape Stadion, Beylikdüzü sareng Avcılar lampiran pangropéa sareng perbaikan, Büyük Istanbul Bus Terminal pavilion Terminal, Göztepe Stasion Metro, Kağıthane Metro Stasion Pavement Arrangement, Giyimk Tembok konkrit Jalan Raya anu diperkukuhkan sareng Susunan Bumi, Stasion Metro Yeni Mahalle, Karawang Stasiun Metro Karadeniz Mahallesi, Lanskap angkutan transportasi Güngören Kale, Susunan daérah pejalan kaki Hasan Tahsin, Garapan IETT sareng Tapak Platform Havaist, Aréa Pamasangan Sunflower Street Konstruksi Pavement Konkrit, Saltuk Gerbang jalan konkrit `s Street Konkrit Jalanan konkrit Bonds Street Concrete, Aréay Street Street pedestrian susunan, Sarıyer Özdereiç tina gedong témbok batu, di Beylikdüzü Cem jalanan jalanan kota anu dilakukeun ku situs éta bakal terus dianggo.

Karya ogé bakal dilaksanakeun dina pangropéa sareng perbaikan proyek taman barudak di handapeun Direktorat Taman Parks jeung Taman. Dina kontéks ieu, éta bakal ngalayanan sajumlah 779 ISTON sareng personil subcontractor. Salaku tambahan, produksi éta bakal dilaksanakeun di pabrik İSTON Hadımköy sareng Tuzla antara 16-19 Mei.

17 THOUSAND 840 TON ASPHALT CASTING PLANNED

İSFALT bakal di lapang kalayan 853 tanaga pikeun ngalaksanakeun produksi aspal sareng kagiatan panawaran aspal sareng 260 tanaga pikeun operasi disinfeksi.

Studi dina prosés ieu; Maltepe, Ümraniye, Üsküdar, Tuzla, Pendik, Kadıköy, Büyükçekmece, Sarıyer, Bayrampaşa, Beylikdüzü, Bağcılar, Avcılar sareng Bakırköy. Jumlahna aya 17 ton aplikasi aspal direncanakeun.

DENGAN PANTENG DENGAN MANGSA NANGGAL

270 kendaraan, 270 tanaga supir, 270 pagawe sosial sareng 270 asisten personil tiasa padamelan pikeun ngintunkeun bungkusan bantosan ka warga nagara anu peryogi ku ditangtukeun ku Diréktur Jaminan Sosial.
Pengangkutan, tanaga tanaga, kantin sareng jasa disinféktan bakal diteruskeun dina dinten-waktos nganggo kurva supaya jasa umum tiasa dilaksanakeun tanpa ngaganggu.

PREPARASI AND IFTAR DIPASUKAN

Pusat Dhukungan Logistik bakal teras damel 24 jam sadinten pikeun mastikeun layanan masarakat dilaksanakeun lancar sareng yén jasa umum tiasa dipikagaduh sareng dipikagaduh. Perluasan Iftar sareng Sahur bakal disiapkeun sareng dikirimkeun ka 7 personel produksi seuneu sareng petugas pemadam kebakaran di 88 dapur seuneu.

Pusat Dhukungan Logistik Jasa anu sanésna diteruskeun salila opat dinten nyaéta saperti kieu;
- 153 Tata Bodas, Jasa Perkuburan, Pulisi Perbandaran sareng sadaya staf anu tugasna, upami buka, sareng paréntah sahur bakal dikirimkeun ka kantorna.
- kabutuhan dahareun sareng inuman warga urang dina kémah bumi anu bakal diteruskeun.
- Iftar, sakitar 10 rébu urang bakal disiapkeun pikeun kotamadya kacamatan anu ngabutuhkeun.
- jasa akomodasi bakal terus disayogikeun ka 32 professional kaséhatan di Zeytinburnu Fasilitas Sosial.
- kabutuhan pangabutuh tuangeun kaséhatan sareng profesional pikeun tetep hotél di hotél.

ALO 153 24 RASA DI DUTY

Pusat sauran 153 pusat, anu nyayogikeun pitulung dina sagala aspék Istanbul, bakal damel 24 jam sadinten dina dinten curfew. Jumlah personil anu badé dilaksanakeun janten shift janten 691.

HOLIDAY AT HOME

IMM bakal ngatur kagiatan 19 Mei di lingkungan digital kusabab ukuran pandém sareng curfews. Konsér anu tiasa dibagikeun tina rekening média sosial Daérah Budaya IMM antara 16-19 Mei; Dokuméntasi, pilem sareng téater téater sareng seueur deui acara anu bakal tiasa nyobian warga Istanbul sareng salametan di bumi.

4-PROGRAM INTENSIF HARI DARI SUKA ISTANBUL

SUKAN ISTANBUL, dina Senén 18 Mei antara jam 21:00 sareng 22:00 @ ıbbsporistanbul anjeuntube saluran sareng catur tv anjeuntube İBB Spor ournstanbul Online Catur Tournament Final Night bakal disiarkeun dina saluran na. Pertandingan siaran langsung, pamuter catur anjeuntubeSabri Can bakal mairan sareng moderator Gürcan Engel sareng Talha Emre Akıncıoğlu. Salaku tambahan, Renay Onur, General Manager of Spor Istanbul, bakal hadir salaku tamu.

Salasa 19 Mei, dina bubuka Atatürk Kent Orman, partisipasi grup ngajalankeun sareng atlit nasional bakal nyandak bagian dina dukungan Olahraga Istanbul, Taman Perbandaran Metropolitan Istanbul sareng Diréktur Kebon Istanbul pikeun panggunaan pangaruh média sosial.
Jasa anu sanésna anu disayogikeun ku gabungan İBB dina 16-17-18-19 nyaéta saperti kieu:
Roti Umum Istanbul:
Bakal diteruskeun damel sareng kapasitas pinuh ku 3 pabrik, 514 parasmanan sareng 364 tanaga.
İSYÖN AŞ:
Produk Laut Laut Gürpınar na Kadıköy Éta bakal dilayanan sareng 50 tanaga dina Pasar Salasa.

İSBAK AŞ: Sinyalisasi metro, sistem sinyal, program, aplikasi, pamasangan sareng operasi bakal diteruskeun sareng 108 tanaga sapanjang kota.
Beltur AŞ: 40 rumah sakit bakal dilayanan kalayan kurang leuwih 55 tanaga dina 400 titik.
Kuring İSTTELKO: Supaya ngajaga sadayana sistem prasarana komunikasi tanpa gangguan, Data Merkei bakal tiasa jalanan tanpa ngaganggu, kalayan jumlah 10 ahli téknis, 30 jasa WIFI, 8 di layanan WIFI, 6 di layanan IT sareng 24 dina jasa infrastruktur.
İSTGÜVEN AŞ: Salila 4 poé curfew, 5 personil bakal tiasa damel di 860 lokasi.
AĞAÇ AŞ: Salaku bagian tina pangropéa kawasan héjo sareng Istanbul, panawaran 723 tanaga badé neraskeun damel sareng 306 kendaraan.
İSPER AŞ: Rumah sakit, Kaséhatan Imah, Jasa Sosial, Pulisi, Diagnosis sareng Perawatan Pesakit Pariwis, İSKİ, Layanan Disabled, Layanan Panguburan, Aktivitas Anak, Pamuda sareng Olahraga, Hubungan Umum, Diréktur Bumi, Hızır Darurat, İGDAŞ, Konseling kulawarga sareng Pusat Pendidikan, Diréktur Operasi Bakal teras-terasan nyayogikeun warga Istanbul sareng Istanbul kalayan langkung ti 4 rébu tanaga damel di Layanan Kulawarga Wanita, Orchestras sareng Bioskop, Rehabilitasi Sato Anak Yatim.
Jasa Perkuburan IMM: Éta bakal tiasa dipaké sareng sakitar sarébu 245 tanaga sareng 350 kendaraan jasa supados ngiringan jasa.
Istanbul Seuneu Brigade: Éta bakal dilayanan ku 849 kendaraan sareng 2 tanaga.
Pulisi IMM: Sapanjang opat poé éta curfew, 23 rébu urang, 483 kendaraan sareng 220 tim bakal damel di shift, jarak jauh sareng silih ganti. Éta baris nyayogikeun jasa dina seueur daérah tina kendali tempat kerja anu kedah ditutup pikeun rapat kabutuhan transportasi profésional kaséhatan.
Hamidiye AŞ: Samentawis produksi sareng pengiriman barang salami 4 dinten, sababaraha mesin bakal ngahasilkeun dina 19 Mei. Pagawe kantor; kajaba aya kabutuhan anu ngadesek, curfew moal jalan dina dinten-dinten éta. 167 dealers bakal teras-terasan ngawula salami 263 dinten sareng 760 kendaraan sareng 4 tanaga.



Janten kahiji komen

koméntar