1915 Sasak Çanakkale Sasak 318 meter Menara Lengkep

menara baja tina sasak canakkale réngsé
menara baja tina sasak canakkale réngsé

Blok terakhir tina menara beureum sareng bodas anu diwangun ku 1915 blok 32Ç kanakkale Bridge, anu nuju dikaluarkeun, diganti ku upacara anu dihadiran ku Présidén Recep Tayyip Erdoğan kalayan konperénsi pidéo.


Karaismailoğlu Diomongkeun dina upacara éta, Turki parantos ngalaman langkung ti sadinten dina sajarah infrastruktur transportasi, nyarios yén salah sahiji proyék pangpentingna dina sajarah Républik. Nyarios yén 318-méteran munara anu munggaran dina jambatan parantos réngsé ahir blok baja akhir, Karaismailoğlu dituluykeun sapertos kieu:

"Kami nempatkeun dulang anu ka-128 tingkat munara anu kaopat urang. Çanakkale Bridge kami 1915 perenahna di murid sareng titik konci jalur Raya Malkara-Çanakkale kalayan jarak 101 kilométer. Salaku kulawarga Departemen Angkutan sareng Infrastruktur, kami aya 72 méter di handapeun taneuh dina upacara tungtung torowongan tina Istanbul Gayrettepe-Bandara Metro saminggu katukang. Dinten ayeuna, urang nandatanganan kasuksesan anyar sareng anjeun dina jangkungna 318 meter. Proyék ieu mangrupikeun léngkah anu paling penting pikeun infrastruktur transportasi masa depan Turki. Jembatan Çanakkale taun 1915 nyaéta langkung ti sasak anu ngahubungkeun dua sisi, ampir hormat kanggo sajarah urang. 2023 Sasak Çanakkale, ngarujuk kana cénasas Républik kami dina taun 1915, bakal janten pamimpin dunya dina kelasna sareng jarak tengahna 2 rébu 23 méter nalika pangwangunanna réngsé. Salaku tambahan, Jambatan Çanakkale, anu bakal gaduh menara anu pangluhurna di dunya, ngagambarkeun Kemenangan Naval Çanakkale dina 318 Maret 3, kalayan jangkungna 18 meter, ngarujuk ka tanggal 18 bulan ka-1915. ”

Karaismailoğlu, anu nyebatkeun yén Jambatan Çanakkale taun 1915 ngagaduhan hutang anu parah ka jalma anu martir di tanah air sareng usaha pikeun pangwangunan daérah ayeuna, saurna, "Kami bakal berhasil ngabéréskeun proyék éta dina tanggal 18 Maret 2022, anu kerja keras pikeun mayar hutang ieu. Dénsitas kargo sareng panumpang dina jalan tol urang ningkat unggal dinten. Dina kontéks ieu, panjang jalan kami dibagi, anu urang parantos naék tina 6 rébu 101 kilométer ka 27 rébu kilométer, parantos ngaleungitkeun beban anu tetep sareng dénsitas angkutan éta. Nalika nagara urang mangrupikeun nagara koridor di sumbu-wétan-kulon dugi ka ayeuna, ayeuna parantos janten dasar logistik dimana tilu benua dihubungkeun dina sumbu kidul-kalér. Posisi ieu bakal langkung kuat sareng 1915 Çanakkale Bridge sareng proyék Jalan Raya Malkara-Çanakkale. " ungkapan anu dianggo.

"Tabungan waktos sareng bakar bakal janten 567 juta lira per taun"

Menteri Karaismailoğlu, anu nyatakeun yén sakali Jambatan Çanakkale taun 1915 réngsé, jasa féri antara Lapseki sareng Gelibolu bakal nyandak 1,5 menit, sareng biaya transportasi sareng karugian ékonomi bakal ngaleungit.

Nyarios yén kamacetan lalu lintas, émisi nambahan sareng polusi banten ogé bakal ngirangan, Karaismailoğlu nyarios, "Kaleungitan kahirupan sareng barang anu disababkeun ku kacilakaan lalu lintas bakal ngaminimalkeun. Perjalanan anu langkung pondok, langkung gancang sareng langkung saé bakal ditetepkeun. Canakkale, Turki henteu nyalira bakal nambihan nilai kanggo sadayana istilah sosio-ékonomi sareng bakal muka tirai tahap anyar dina angkot. Nyangking Ruang kami sareng Wilayah Aegean bareng jeung buana Éropah, 1915 Çanakkale Bridge sakali deui bakal nyambungkeun rute padagangan di daérah urang sareng bakal masihan mangpaat anu penting pikeun ékonomi. " saur.

Ngomongkeun yén Malkara-Çanakkale Motorway, anu ogé kaasup jambatan, bakal janten arteri utama anu nyambungkeun Istanbul, Kırklareli, Tekirdağ sareng Edirne ka Wilayah Aegean, Karaismailoğlu nyarios:

"Kalér Marmara, Kınalı-Tekirdağ, Çanakkale Balıkesir Jalan Raya Baléka sareng kulon sareng kiduleun Balıkesir-Bursa sareng Kocaeli Jalan Raya bakal ngalengkepan cincin jalan raya sakitar Marmara. Éta bakal janten alternatif anyar pikeun nyebrang Bosporus pikeun lalu lintas jalan anu bakal dibéréskeun ka Éropa sareng Terjun, kuloneun Aegean sareng Central Anatolia, sumbu Adana-Konya sareng Wétan Tengah Wétan. Kalayan jalan raya urang anu bakal aya kana jarak 101 kilométer, jalan kaayaan ayeuna bakal disingkatkeun kirang langkung 40 kilométer. Tabungan waktos sareng bakarna bakal janten 567 juta liras taunan. Urang neruskeun pangajaran ku cara ngalaksanakeun sagala cara urang pikeun ngalawan wabah Kovid-19, anu parantos nyandak dunya, ku ngalaksanakeun jarak sosial, kabersihan sareng cek kaséhatan biasa. Sapertos dina kami langkung rébu situs konstruksi di seluruh nagara, urang ngalakukeun numutkeun prinsip 'kaséhatan heula, manusa anu munggaran' dina karya-karya di dieu. Hatur nuhun kana pancegahan anu kami lakukeun sanajan prosés pandém, karya terus di situs konstruksi kami tanpa gangguan. Urang kerja keras pikeun ningkatkeun jaringan angkutan Turki. Kami nyiapkeun nagara urang kanggo masa depan kalayan kakuatan anu katampi tina bangsa urang. Kami tanggung jawab merealisasikeun naon anu disebut mustahil, ngajantenkeun kareueus pikeun nagara urang, sareng conto teladan pikeun dunya. Kalayan tanggung jawab ieu, kami yakin yén urang bakal ngalaksanakeun seueur karya anu saé sareng sasarengan sareng nagara sareng nagara urang. "



Janten kahiji komen

koméntar