Pangiriman Perlindungan Sebagéan M4K Pangiriman MXNUMXK Terus

Pangiriman partial anu dilindungan ku nyalametkeun mk ngalawan tambang anu diteruskeun
Pangiriman partial anu dilindungan ku nyalametkeun mk ngalawan tambang anu diteruskeun

Saatos kiriman prototipe, pangiriman dina produksi waktos produksi diteruskeun dina bulan Mei ogé, saatos pangiriman prototipe dina lingkup proyék Juru Diri Proteksi Terjaga (MKKKK) anu dikembangkeun ku MPG Makine Production Group.


8 langkung kandaraan M4K, Bagian Usul Terpayung Protéksi (MKKKK) dikirimkeun ku Grup Produksi Mesin MPG ti Méi.

Numutkeun inpormasi anu diala ku Pertahanan Turk; Saatos 2020 prototipe sareng 1 pangiriman produksi séri munggaran dina Maret 4, pangiriman produksi massal diteruskeun dina April 2020. Dina kontéks ieu, 5 deui Mines sareng Perlindungan Sebagian Ngalawan mobil M4K parantos dikirim ka pasukan kaamanan April. Kalayan kiriman 8 kandaraan anu terakhir, jumlahna aya 18 kendaraan dikirimkeun. Kendaraan MKKKK parantos parantos aktip ti saprak asup kana inventaris Komando Angkatan Darat.

Kontrak Pasokan M4K Ditandatangankeun sareng MPG

Dina jero lingkup proyék "Bagian Kendaraan Terpayunna Anu Dilindungan" bakal dipénta pikeun nyumponan kabutuhan Angkatan Bersenjata Turki, MPG Makina Prodüksiyon Grubu Makina İmalat San. Tic. Nyarita. Harga kontrak subkontrak, anu saacanna ditandatanganan kalayan jumlahna 4.580.000 USD ngaluarkeun VAT, ngahontal 10.05.2019 USD (sanes kaasup PPN) salaku hasil tina tambahan tambahan disampurnakeun dina 13.312.000.

Dina kontéks ieu, 29 kendaraan bakal dikirimkeun.

Nganggo MKKKK nganggo Seyit 8 × 8 salaku platform pamawa nganggo baju; Kandaraan nyalametkeun, anu nawiskeun tambang luhur sareng panyalindungan balistik ka awak pangguna, kalebet panyalindungan waja pasif, tempur seuneu sareng sistem suprési ledakan, sistem perlindungan KBRN, ogé RF mixer sareng SARP UKSS.

*** Dina ruang lingkup 8X8, 10X10, 12X12 Cargo Tank Carrier, Container Carrier and Rescue Vehicle Project na dilaksanakeun ku Diréktur Pertahanan Industri, 8 kalayan 8X10, 10X12, 12X476 roda konfigurasi pikeun ningkatkeun mobilitas Komando Angkatan Darat sareng nyayogikeun jasa bantuan tempur. suplai kendaraan direncanakeun. (134 Cargo Tank, 65 Pembawa wadahna sareng 277 Ngajaga Kandaraan) (Sumber: DefenceTurk)



Janten kahiji komen

koméntar