Katerangan ti MSB! Subpoena sareng Transaksi Pengiriman bade Diumumkeun ti e-Government tanggal 28 Mei

nyalukan sareng transaksi rujukan ti msb bakal diumumkeun ti mayista
nyalukan sareng transaksi rujukan ti msb bakal diumumkeun ti mayista

Inpo pers dirumuskeun ngeunaan ukuran anu dilaksanakeun, kagiatan lumangsung sareng masalah dina agenda Kementerian Pertahanan Nasional, khususna perang ngalawan térorisme, ngalawan wabah COVID19. Inpormasi anu disiapkeun dina wangun pidéo kusabab wabah COVID-19 dibagi inpormasi ieu:

WILAYAH PINARI PINARI


19 teroris PKK / YPG, anu nyobian ngintip Kacamatan Peace Spring di tengah wengi 10 Méi, dikenalkeun sareng nétralisasi ku komando pahlawan urang. Kalayan kajadian anu panganyarna, 66 téroris teroris PKK / YPG parantos nétralasi di Area Peace Spring dina sasih bulan.

Eksplorasi, pangawasan sareng bantuan kamanusaan / dukungan kamanusaan dilaksanakeun pikeun ngalanjutan perdamaian sareng katenangan di daérah. Dina kontéks ieu, kagiatan perbaikan parantos diusahakeun pikeun operasi deui Haseke sareng Loan Air Allouk, anu parantos dianggurkeun ku organisasi teroris PKK / YPG, sareng usaha hébat parantos dilakukeun pikeun ngajantenkeun fasilitas éta tiasa digunakeun deui sareng cai parantos ngawitan parantos dipasihkeun ka Haseke sareng daérah désa Nopémber 2019. Nanging, fasilitas cai anu peryogi listrik kusabab gangguan anu teu ngahaja sareng teu cekap transmisi listrik anu disayogikeun ku organisasi teroris di beulah kiduleun Perdamaian Perdamaian sareng dina kontrol Terrorist Organisasi PKK / YPG teu tiasa dioperasikeun cekap.

Listrik anu sering dipotong sareng parantos cekap parantos ngaleungitkeun sumur cai di Rasulayn sareng Tel-Abyad, khususna pabrik cai Allouk, tina damel dina kapasitas anu pinuh, nyababkeun masalah cai di daérah, hirup tanpa listrik sareng cai dina kaayaan usum tiris, kasedihan hébat pikeun masarakat di daérah ieu sareng Anjeunna ngagaduhan kasusah.

Salaku hasil tina usaha kuat personil kami sareng kontak sareng Persekutuan Rusia, ngan 1 megawatt na 2020 megawatt kabutuhan listrik di daérah parantos disayogikeun dina tanggal 70 April 10, sareng kalolobaan kakuatan listrik na Tel-Abyad sareng Resulayn parantos dibereskeun.

Sanaos listrik anu henteu cekap kusabab tekanan organisasi téroris PKK / YPG sareng sering dipotong, kabutuhan cai bersih jalma-jalma anu hirup di Perbaikan Wire sareng Haseke, anu mupangat tina fasilitas cai Allouk kalayan ukuran tambahan, parantos tepang ti saprak Maret.

Hasilna, agenda, anu hoyong mupangat tina organisasi teroris Covidien-19 PKK / ypg'n, cai ka daérah Hasakah ngagambarkeun realitas anu disangka ngaganggu ku Turki.

COUNTERTERRORISM

Operasi anti téroris terus-terusan sareng panyertuhan serangan. Jumlah téroris anu di-nétralisasi dina sadaya daérah operasional saprak tanggal 1 Januari mangrupikeun 1445.

Dina bulan kamari, 24 operasi skala sedeng sareng 2 skala ageung dilakukeun di luar negeri pikeun daerah panyumputan organisasi teroris PKK / KCK. Dina operasi neraskeun, 104 terorisme parantos nétralisasi sasih sasih; 5 bedhil anti tanki, 2 bedah antiaircraft, 3 bedil jelema nu nembak, 2 bedil mesin, 26 bedil infantri, 46 granat, 104 detonator, 3200 amunisi anti pesawat, 3700 amunisi leungeun cahaya, 30 amunisi mortir. 88 peluncuran peluru rokét, 80 Kg. Zat ngabeledug C-4; 340 Kg. amonium nitrat nyita; 35 EYP dirusak ku 67 tambang antipersonnel. 77 lokasi, saung, guha sareng gudang, anu kapendak dianggo ku teroris, dirusak teras dianggo.

Gelut TANGGAL LAMPIRAN

Hasil tina ukuran sareng operasi anu dilakukeun dina garis perbatasan pikeun merangan penyeludupan tina sumber keuangan organisasi teroris PKK / KCK, 110.000 bungkus rokok, 72 kg narkoba, 98.000 pil ubar sareng 10 bedil orok diculik dina sasih sasih.

Salaku tambahan, jumlahna aya 533 jalmi anu terlibat dina usaha nyebrang wates anu teu nyepeng dina sasih bulan kamari, sareng 10.298 jalmi diblokir / kadorong deui sateuacan raspberry parantos lulus. Diantarana jalma ieu, 2 anggota DAESH katangkep, sareng 8 anggota téroris teroris PKK / PYD-YPG pasrah.

PERKEMBANGAN DI LIBYA

Ngeunaan Libya, sakumaha anu dinyatakeun sateuacana, tujuan urang nyaéta; Di handapeun kapamimpinan sareng kapamilikan ti Libya, éta mastikeun integritas wilayah sareng persatuan nasional, nutupan sadaya warga Libya tanpa anu sanés; nyumbang kana pembentukan Libya mandiri, berdaulat sareng makmur. Dina kontéks ieu, personil Angkatan Bersenjata Turki terus nyayogikeun latihan militer sareng dukungan konsultasi ka UMH, wawakil sah masarakat Libya anu diakui ku PBB, dina kerangka perjanjian dua hala anu ditandatanganan saluyu sareng U / A hukum.

TERMINASI sareng CELP

Ngeunaan wabah COVID-19, dina hiji sisi, panaliti anu dipikabutuh dilaksanakeun dina ruang lingkup perjuangan anu efektif, sareng anu sanés, rencana prosés normalisasi terus aya.

Dina kontéks ieu, direncanakeun yén pelepasanna mimitian ti 31 Mei, samanana ti mimiti 5 Juni, sareng saman militér anu dibayar bakal dimulai ti 20 Juni. Hasil pamilihan sareng klasifikasi tina kawajiban anu matuh ka kiriman bakal diumumkeun dina e-pamaréntah dina 28 Méi 2020.

Penting pikeun pihak anu wajib ngabéréskeun angket "COVID-19" via e-Government opat dinten sateuacan tanggal dispatch, sareng ngalaksanakeun tes "Kovid-19" di lembaga kaséhatan anu aranjeunna diarahkeun. Kusabab wabah COVID-19; Kanggo ngaleungitkeun résiko kontaminasi sareng ngirangan kontak, sadaya transaksi dina prosés rujukan bakal dilakukeun ku e-Pamaréntahan, kecuali pikeun kasus wajib, henteu aya transaksi militer anu bakal dilakukeun di cabang militer. Warga urang bakal tiasa ngaksés inpormasi anu lengkep ngaliwatan akun internét kami.

Gelut AGAINST FETO

Ngalawan FETÖ dina koordinasi sareng lembaga anu relevan; éta diropéa kalayan tekad pikeun terang inpormasi anyar, dokumén sareng data. Salaku hasil tina panalungtikan anu dilakukeun dina lingkup ieu; Ti saprak 15 Juli 2016, jumlahna aya 19.495 tanaga diusir ti Angkatan Bersenjata Turki. Proses yudisial sareng administrasi kanggo 4.682 tanaga masih aya.

Angkatan Bersenjata Turki, anu siap tindakan kalayan kualifikasi anu épéktip, ngahalangan tur ngamangpaatkeunana; pikeun pertahanan & kaamanan nagara urang; Kalayan iman, kasabaran sareng pangorbanan, anjeunna nekad pikeun ngalengkepan naon waé tugas anu ditugaskeun ka anjeunna.



Janten kahiji komen

koméntar