Perayaan 129 Mei sareng Helikopter T-19 ATAK ti TUSAŞ

T Serangan
T Serangan

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. T-129 ATAK serangan Helikopter sareng serangan Taktis, dikembangkeun ku (TUSAŞ), ngajantenkeun penerbangan khusus ka tanggal 19 Mei, Ngingetan Atatürk, Pamuda sareng Olahraga.


Dina acara anu diayakeun ku Turkish Aviation and Space Industry, TUSAŞ Helikopter Test Pilot Esra ÖZTÜRK disiarkeun langsung ti jero Helok ATAK. Éta henteu terang yén TAK 129 Helikopter T-129, anu host dina siaran langsung, éta dina konfigurasi Phase-II. Faz-II mangrupikeun konfigurasi paling maju tina helikopter T-XNUMX ATAK.

Kalayan siaran langsung ku TUSAŞ, kasempetan ningali helikopter ATAK Phase-II, anu ngalaksanakeun penerbangan munggaran dina bulan Nopémber 2019, disayogikeun raket. Alat anyar dina tips jangjang sareng irung tina T-129 helikopter Phase-II ATAK narik perhatian pisan.

Dina ATAK FASA-II / B2, anu direncanakeun dikirimkeun ka Komando Angkatan Darat taun ieu, Sistem Peringatan Radar, Campuran Sinyal Radio, sareng sajabana henteu kapanggih dina B1. Aya 9681 V / UHF High Band Radio nganggo sistem perang éléktronik. Tina konfigurasi ATAK FASA-2, 21 helikopter bakal dikirimkeun dina tahap kahiji.

Jumlahna aya 50 TAK 9 ATAK Attack and Tactical Reconnaissance Helikopter ku TUSAŞ, 41 (1 EDH + 6 Phase-I / B1) kana Komando Angkatan Darat sareng 56 (sadayana B129) kana Paréntah Gendarmerie. Dikirim. Salaku tambahan, dina bulan April, helikopter munggaran Diréktur Jenderal Kaamanan, anu ngagaduhan jumlah 9 pesenan AT-129 ATAK, dibawa ka garis perhimpunan.

Sumber: Industri Pertahanan



Janten kahiji komen

koméntar