Perda babagan Hukuman Nyebrang Haram di Bridges sareng Jalan Raya

Perda jambatan sareng jalan pejalan kaki dina jalan tol
Perda jambatan sareng jalan pejalan kaki dina jalan tol

Menteri Karaismailoğlu, dina pernyataan na, nyatakeun yén sababaraha pangaturan dilakukeun dina angkutan jalanan pikeun ngagentos duanana perusahaan sareng warga dina lingkup pépéstasi.


Nyarios yén peraturan ngeunaan transportasi panumpang dina beus ogé parantos dilaksanakeun dina kerangka ieu, Karaismailoğlu nyarios, "Kementerian kami nyita kaayaan éta nalika sababaraha perusahaan ngangkut panumpangna anu saé pisan kusabab larangan perjalanan sareng ngirangan jumlah panumpang anu tiasa diangkut dina beus. Kami bawa aplikasi harga siling ka beus. Kituna, urang boh ngayakeun hak-hak warga urang sareng dicegah perusahaanna ditumpes dina nambahan biaya. " anjeunna nyarios.

Karaismailoğlu nyatakeun yén harga tikét beus dijamin ku nagara kalayan persiapan anu dilakukeun ku Direktorat Jenderal Peraturan Pengangkutan Angkatan Darat dina Perda Jalan, sahingga nyegah penjualan tikét ka warga dina harga anu luar biasa.

biaya siling tiasa diterapkeun dina angkutan panumpang ku jalan
biaya siling tiasa diterapkeun dina angkutan panumpang ku jalan

"Harga bakal valid dugi ka tanggal 31 Juli"

Karaismailoğlu nerangkeun yén léngkah-léngkah anu dilaksanakeun ngalawan wabah éta nyéépkeun biaya perusahaan-perusahaan anu ngoperasikeun dina angkutan jalan, sareng nyatakeun yén seueur perusahaan teu tiasa dioperasi.

Alatan éta, Karaismailoğlu, anu nyatakeun yén warga masarakat henteu tiasa mendakan tikét beus, nyatakeun yén sareng Communiqué dina Tata Dasar / Ceiling Fee Télécharger di Bidang Angkutan Penumpang, biaya tambahan perusahaan anu ngalaksanakeun transportasi panumpang domestik ogé ditimbang-timbang.

Ngajelaskeun yén perencanaan direncanakeun ku cara anu ngamungkinkeun firma nungkulan biaya nambahan ogé ngajagaan warga, Karaismailoğlu nyarios:

“Ku kituna, warga urang ayeuna bakal tiasa milarian jasa beus sareng perusahaan tiasa ngatasi kanaékan ongkos. Harga tikét beus Ankara-Istanbul, kalayan kapadetan panumpang pangluhurna, moal ngaleuwihan 160 liras kalayan pangaturan anu disebat dumasar kana itungan mileage. Harga lantai sareng siling ditangtukeun ku komunium bakal sah dugi ka 31 Juli. Lajeng, kalayan prosés normalisasi, harga bakal disimpen deui. ”

Peraturan Ninggali Hukuman Nyeberang Haram di Bridges sareng Jalan Raya

Nunjukkeun kana amandian anu diterbitkeun dina Warta resmi dinten ngeunaan denda administrasi anu dituduhkeun pikeun warga anu ngaliwat jembatan sareng jalan tol tanpa mayar waragad, Karaismailoğlu nyarios, "Luyu sareng peraturan hukum anu dilakukeun dina 10 pikeun ngirangan denda administrasi dugi ka 4 kali dina lintasan haram tina jembatan sareng jalan raya. Peraturan ieu dirobih. Kituna, urang nyegah warga kami tina ngalaman kasusah. " ungkapan anu dianggo.

Menteri Karaismailoğlu nambahan yén kalayan amandemen éta, jalma anu ngalangkungan jalan raya tanpa mayar waragad nambahan waktos pamayaran gratis hukuman ka 15 dinten, anu ditangtukeun saminggu saatos transisi.



Janten kahiji komen

koméntar