Proyék Talén ASELSAN's Dukung anu Biasa Dianggo dina Latihan NATO

Proyék bakat dirojong ku aselsan dianggo dina prakték NATO
Proyék bakat dirojong ku aselsan dianggo dina prakték NATO

Proyék 'Network Supported Talent' dikembangkeun ku ASELSAN ngabuktikeun ucingna tina EUROIAN STAR'19 bor NATO.


EURASIAN STAR (TIMUR) 2019 Latihan dilaksanakeun kalayan partisipasi jumlahna aya 3 staf ti markas salapan belas, lembaga nasional sareng organisasi internasional di Istanbul, bareng jeung Komando NATO and Struktur Force.

Dina latihan EAST-2019, Over Battalion Command and Control System (TÜKKS / TACCIS) parangkat lunak, anu ayeuna dikembangkeun dina lingkup Project Networkeded Ability (ADY), parantos dianggo sacara suksés pikeun nyiptakeun situasi taktis sareng ngagambarkeun kaayaan ayeuna sapanjang latihan.

Dina Parentah Corps ke-3, anu mangrupikeun markas multinasional, parangkat lunak TÜKKS / TACCIS dina basa Inggris, sareng Status Peta diciptakeun pikeun standar simbolis NATO, daérah fungsional dina peta angka anu dicandak tina Peta Peta NATO, tina parobahan dina kaayaan sareng ukuran kontrol. fungsi sapertos nyukcruk, friendly jeung musuh Combat Arrangements (MIT) sareng neraskeun kaayaan ayeuna kana sistem Operasi Gambar NATO Common (NCOP).

Dina lingkup Project ADY, panilitian EAST-2019 dimimitian dina 30 Séptémber 2019 kalayan pamasangan software TÜKKS / TACCIS. Dhukungan staf intensif disayogikeun pikeun pamasangan, palatih sareng pelatih pangguna, éntri data sateuacan latihan sareng tahapan palaksanaan latihan. Samentawis éta, umpan balik ti pelatih, installer sareng personel pangguna dicandak sareng peryogian anu dipikabutuh kanggo nyampurnakeun palaksanaan sukses.

Latihan EAST-2019 suksés réngsé pikeun mimiti nganggo parangkat lunak TÜKKS / TACCIS pikeun nyumponan kabutuhan Angkatan Bersenjata Turki mimiti, sapuluh bulan sateuacan pangiriman ADY Project.

Léngkah séjén dina prosés nyandak tanggung jawab NATO 2021 (NRF21), anu penting pikeun nagara urang, parantos réngsé kalayan ngalaksanakeun latihan EAST-2019.

Proses Sertifikasi NATO

STEADFAST COBALT 2020 (STC2020) pikeun prosés sertifikasi NATO dina Maret-Mei 020, CWIX-2020 (Coalition Warrior Interoperability eXploration, eXperimentation, eXamination, eXercise) sareng STEADFAST JUPITER-JACKAL 2020 dina bulan Nopémber-Désémber 2020 JA2020) bakal neraskeun sareng latihan.

Salaku hasil tina kasuksésan anu diraih dina latihan, éta ogé nyatakeun yén karyawan ADY Proyék sareng mitra solusi ti perusahaan béda sumping babarengan dina acara perayaan anu diayakeun di kampus İvedik Technopark kalayan partisipasi Sistem Pertahanan Sistem (SST) Présidén Sektor sareng Wakil Pengurus Mustafa Kaval sareng manajer.

Kamampuhan Didukung Network (ADY) Proyék Patuh MIP

Dina ruang lingkup proyék anu dilaksanakeun pikeun Komando Angkatan Darat, infrastruktur IT parantos nyiptakeun dina 15 taun ka pengker saluyu sareng standar NATO sareng pangropéa parantos disayogikeun ku Havelsan.

Modérenisasi infrastruktur ieu sareng panggunaan bakat dirojong jaringan dilebetkeun kana Project Networked Bakat (ADY). Dina ruang lingkup Network Supported Ability (ADY) MIP Project Compliance, Havelsan bakal neraskeun ngalaksanakeun kagiatan desain sareng ngalaksanakeun infrastruktur integrasi Komando Angkatan Darat anu dilaksanakeun salami taun 2001-2012, sareng interoperabilitas sistem inpormasi Komando Angkatan Darat di lingkungan nasional sareng internasional. (Sumber: DefenceTurk)



Janten kahiji komen

koméntar