Adana Mersin Train Times sarta Harga tiket 2020

Jam Karéta Adana Mersin sareng Harga Tiket
Jam Karéta Adana Mersin sareng Harga Tiket

Éta mangrupikeun jalur anu paling sering dipaké tina Karéta api Propinsi Adana Mersin. Waktu Perjalanan butuh sakitar 45 menit. Jasa Karéta Adana Mersin mimitian jam 6:00 énjing sareng teras dugi ka 23:15. Penerbangan terakhir ti Mersin ka Adana nyaéta tabuh 22:30 wengi.


11 stasiun karéta ayana dina garis per dinten jasa karéta silih 28 Eta dijieun. Tiket karéta Adana Mersin henteu sayogi dina internét atanapi dina tanggal ka hareup. Ku sabab éta, anjeun tiasa kéngingkeun tikét ti stasion karéta dina dinten perjalanan. Éta bakal nguntungkeun pikeun aya di stasion sakitar 15 menit sateuacan kali karéta, sanaos langkung parah. Mersin, penerbangan Adana Raybüs ngaladénan antara Adana di perantaraan anu eureun.

Jalur Karéta Adana Mersin

Adana Mersin Sabaraha lami Karéta Daerah Adana?

Naék karéta ti Adana ka Mersin nyandak kira-kira jam 1 sareng 10 menit. Karéta api ieu beroperasi unggal dinten di antara Adana sareng Mersin.

Stasion Karéta Kareta Adana Mersin Line

  1. Adana
  2. Şakirpaşa
  3. martyrdom
  4. zaitun
  5. newish
  6. Tarsus
  7. Huzurkent
  8. Tashkent
  9. Karacailyas
  10. Tırmıl
  11. myrtle

Jadwal penerbangan Adana Mersin 2020

myrtle Tırmıl K.
Ilyas
batu
Kent
katentreman
Kent
Tarsus newish martyrdom Shakir
Pasha
Adana
05: 45 06: 11 06: 26 06: 48
06: 10 x 06: 37 06: 52 x x 07: 17
06: 30 x x x x 07: 03 07: 20 x x 07: 48
07.00 * x x x x 07: 31 07: 46 x x 08: 11
07: 30 07: 56 08: 11 x 08: 35
08: 05 x 08: 33 08: 48 x x 09: 13
08: 30 x 08: 57 09: 12 x x 09: 37
09: 10 x x x x 09: 41 09: 56 x x 10: 21
09: 50 x 10: 17 10: 32 x x 10: 57
10: 35 x x x x 11: 06 11: 21 x x 11: 46
11: 15 x 11: 42 11: 57 x x 12: 22
12: 15 x x x x 12: 46 13: 01 x x 13: 26
13: 00 x 13: 27 13: 42 x x 14: 07
13: 50 x 14: 17 14: 32 x x 14: 57
14: 30 x x x x 15: 01 15: 16 x x 15: 41
15: 10 x 15: 37 15: 52 x x 16: 17
15,3 x x x 16: 02 16: 20 x x 16: 47
16: 25 x x x x 16: 56 17: 11 x x 17: 36
17: 05 x 17: 32 17: 47 x x 18: 12
17: 20 x x x x 17: 53 18: 10 x x 18: 38
17: 50 x 18: 17 18: 32 x x 18: 57
18: 40 19: 06 19: 21 x 19: 45
19: 25 x 19: 52 20: 07 x x 20: 32
20: 00 x x x x 20: 31 20: 46 x x 21: 11
20: 40 21: 07 21: 23 x 21: 47
21: 30 x 21: 57 22: 12 x x 22: 37
22: 30 x x x x 23: 01 23: 16 x x 23: 41


Jam Adana Mersin Train

myrtle Adana Karéta Harga Tiket 2020

  • Harga Tiket Adana Mersin 2019: Lengkep: £ 7.5 Murid: 6.25 Tiket TL Return: 12 TL
  • Harga Tiket Adana Tarsus 2019: Lengkep: £ 5.5 Murid: 4.5 Tiket TL Return: 9 TL
  • Harga Tiket Adana Yenice 2019: Lengkep: £ 4 Murid: 3 Tiket TL Return: 6 TL
  • Langganan Adana Mersin 2019 (Bulanan): Pinuh: £ 150 Murid: £ 120

TCDD konsultasi sareng telepon

Nomer kotak kantor stasiun kereta api nomer telepon sareng jam bukaan.

KONTAK LATIHAN ADANA

Tel: 0322 453 31 72 (05.30-21.30)

HUBUNGAN TRAIN SUKU MERSİN

Tel: 0324 231 12 67 (05.30 - 21.30)



Janten kahiji komen

koméntar