Rébuan hektar lahan bakal pendak sareng fasilitas irigasi Ceylanpınar

Kalayan proyék raksasa éta, rébuan lahan-lahan tina donasi tiasa irigasi sareng hiji klik
Kalayan proyék raksasa éta, rébuan lahan-lahan tina donasi tiasa irigasi sareng hiji klik

Menteri Pertanian sareng Kehutanan Bekir Pakdemirli, perusahaan pertanian panggedéna di Sanliurfa Ceylanpınar State Farm 60 rébu héktar, anu bakal ngalabarkeun investasi, parantos dibuka ayeuna.


Menteri Pakdemirli Şanlıurfa Ceylanpınar nyarios dina pidato dina program anu diayakeun di Perusahaan Pertanian: "Sanaos prosés pandemik, tina transportasi ka tatanén, ti kaséhatan ka industri, tina angkutan pikeun tatanén, tina kaséhatan ka industri, sapertos Jambatan 1915 Çanakkale, Jembatan Ilısu, Sakalawarga Bumi anu nyarioskeun. "Abdi badé ngucapkeun rasa syukur atas nama nagara pribadi kuring sareng anu dihargai ka Présidén urang, anu teras-terasan ngahijikeun jasa éta."

PROJEK KOMPUTUS JABAR 70 JUTAWAN LIRA

Dinten ieu bakal ngiringan cai ka Mesopotamia, tegalan panggedéna di Turki Ceylanpıınar 60 rébu hektar tanah Menteri Pakdemirli nyatakeun yén aranjeunna dibuka nyiram "jaminan 66 taun lembaga urang State Water Works General Directorate of Turkey pertanian, dilakukeun ku TIGEM organisasi patani panggedéna urang Ceylanpınar Irrigation Proyék kami Éta sadar kalayan nilai investasi kira-kira 70 juta liras. ”

PELANGGAN TANJUNG NU TENTI DENGAN IRATIS DENGAN SATU KATI

Nyebutkeun yén rébuan hektar lahan tiasa disirigkeun sareng hiji klik dina proyék éta, Pakdemirli nyarios, "Kusabab éta, sistem ragrag bakal dipiceun di tanah-tanah kasebut, keragaman tutuwuhan bakal ningkatkeun berkat penanaman kadua, sareng ngahasilkeun sareng kualitas bakal ningkat. Hasil séréal bakal ningkat tina 250 kg / mutuskeun 500 kg / mutuskeun sareng kualitas naék bakal ningkat. "

4 BASAAN HANYA KOMPUTUS Pikeun EKONOMI

Ku ngantebkeun yén tambahan 25 juta TL bakal ngahasilkeun unggal taun kalayan proyék éta, saur Menteri Pakdemirli, "Kalayan perkebunan produk kadua, panghasilan ieu bakal ningkat kana 70 juta TL. Ku kituna, 4 kali langkung kontribusi bakal dilakukeun pikeun ékonomi nagara. Malih, langkung padamelan bakal disayogikeun sareng konsumsi énergi bakal turun alatan saluran irigasi. Biaya produksi bakal turun. Tingkat panggunaan cai jero taneuh bakal turun ”.

Urang bakal ngiringan PREMIUM sareng ngadukung PEMBAYARAN PER 230 tonne LIRA DI TURUN

Ngarujuk kana harga beuli bijil dina biantarana, Menteri Pakdemirli nyarios, "Sakumaha anu dipedar ku Présidén urang; Kami ningkatkeun harga mésér gandum roti keras TMO tina 1.350 lira per ton ka 1.650 lira. Salaku tambahan, urang bakal mayar 230 pon per ton premium sareng dukungan pikeun patani urang dina séréal. "Pamayaran premium sareng dukungan dina pulsa bakal aya 800 lira per tan."

TUJUAN UNTUK GELOMAN DAN PRODUK DAIRY NGENTUKKEUN TO CHINA DITASANGKE

Pakdemirli ngungkabkeun yén halangan susu sareng susu produk ékspor ka nagara urang bakal dipiceun salaku hasil intensif sareng Menteri Perdagangan.

6% DOKTOR TOTAL LIVESTOCK DENGAN KOMUNITAS 79 BULAN AKAN DIBAYAR

Menteri Pakdemirli nyatakeun yén dina ahir Mei, 6,6 miliar TL tina mayar 5,1 miliar TL dibayar ka produsén dina lingkup bantuan tatanén.

"Mudah-mudahan urang bakal mayar 131 juta TL ngadukung fattening dina bulan Juni. Kukituna, sakumaha tina 6 sasih taun sataun, urang bakal parantos mayar ngadukung pangrojong 79 milyar TL, anu sakitar 5,23% tina total subsidi tatanén.

Masalah anu sanésna nyaéta Pamayaran Dukun Kapas. Deui katelah; Aplikasi pikeun ngadukung pamayaran bédana (premium) réngsé dina tanggal 30 April 2020. Proses nyiptakeun kontrak pangrojong masih lumangsung sareng abdi ngarepkeun pangmayaran anu bakal disimpen kana rekening tani kami pas. "

Ngungkabkeun yén aranjeunna bakal ngamimitian panen di Şanlıurfa nalika muka Fasilitas irigasi Ceylanpınar ayeuna, Menteri Pakdemirli nyarios, "Maka panen anjeun bakal subur deui. Salah sahiji anjeun, rebu, mudahan anjeun gaduh seueur penghasilan. ”Anjeunna réngsé ucapna sareng dibuka éta proyék.



Janten kahiji komen

koméntar