Saha Ali Durmaz?

Saha Ali Durmaz
Saha Ali Durmaz

Kota Bulgaria Kardzhali kota Rusalsko Lampu di désa Ali Durmaz lahir di 1935, sumping ka Turki dina taun 1950, ngantunkeun sadayana di Bulgaria, sareng aranjeunna mimiti cicing di Bursa Mudanya. Durmaz damel sareng tekad henteu pernah badami disiplin bisnis sapanjang hirupna, mimiti dina taun mimiti kahirupan bisnis di Turki, Ali nampi anjeunna nami julukan urang Jerman.


Taun 1956, toko Durmaz di Bazaar Archers musnah dina seuneu. Durmaz, anu junun nutupan sababaraha leungitna sabab anjeunna insured toko na 6 sasih kapengker, ngajaga toko énggal tanpa istirahat sareng neruskeun karyana di dieu.

Durmaz, anu ngahasilkeun mesin tékstil nalika munggaran didamelna, diteruskeun mesin ieu salami 37 taun. Nalika seueur padagang ngunci panto kusabab kudéta taun 1960 sareng resesi ékonomi anu ngiringan, Durmaz ogé ngalangkungan produksi produksi mesin rambut ku ngintunkeun opat clippers rambut tina 'stobacilar' anu sumping. Gunting ieu janten 'murid' Ali Durmaz saatos taun.

Ali Durmaz milih kerja keras. Hirupna didirikeun damel sareng janten nagara. Anjeunna damel pisan sareng ngabeledug jalma seueur pisan. Bahkan ngaraosan kasenangan kanggo Anjeunna bakal aya antara padamelan. Ceuk Durmaz, "Kuring henteu kantos ngagaduhan liburan, kuring henteu ngartos naha dinten Minggu abdi libur. Abdi ogé sumping ka pabrik Minggu. 7 dinten saminggu kanggo kuring, 7 dinten saminggu ”. Mesin anu dihasilkeun di Bursa sareng Turki kalayan nami anu diwanohkeun di dunya. Anjeunna damel sajumlah ageung di pabrik-pabrik na, ngabantosan imigran ti Bulgaria ku ngarekam aranjeunna dina dinten susah. Durmazlar Jentera Inc. pangadeg perusahaan Ali Durmaz mangrupikeun lulusan Sekolah Tinggi Vokasional Industri sareng nyarios basa Jerman.

Ali Durmaz, anu maot dina 07.11.2004, janten anggota Bursa Chamber of Commerce and Industry, kaanggotaan Busiad, Fakultas Téknik Teknik dan Arsitektur Universitas Uludağ, Yayasan Teknik Tekstil Tinggi, Anggota ogé Républik Badan Penasihat Tekstil, ogé rupa-rupa amal sareng asosiasi.

Prinsip pangpentingna Ali Durmaz dina kahirupanna nyaéta paham kana karya anu anjeunna angkat sareng hoyong nyebarkeun sareng naséhatna pikeun generasi anu salajengna:

"Naha Pangalusna sareng Kualitas Terbaik Anjeun."



Janten kahiji komen

koméntar