Sistem Komunikasi Satelit KU-BANT Air siap pikeun AKINCI sareng Aksungur

Sistem komunikasi satelit band band ku bandung pikeun sekundér sareng sabalikna siap damel
Sistem komunikasi satelit band band ku bandung pikeun sekundér sareng sabalikna siap damel

Sistem Komunikasi Satelit Ku-Band, anu dimimitian pikeun nyumponan kabutuhan komunikasi saluareun garis-tina-paningalian pesawat Angkatan Bersenjata Turki sareng dikembangkeun dina lingkup proyék R&D berasal tina diri, parantos suksés kalayan tes laboratorium sareng penerbangan saluyu sareng syarat-syarat anu ditetepkeun dina ruang lingkup proyek. dikonfirmasi ku cara.


Sistem Komunikasi Satelit, anu parantos dikembangkeun pikeun platform darat sareng laut, parantos dikembangkeun sacara nasional pikeun platform udara, sareng tiasa diintegrasikeun kana kendaraan pangawat anu dikintunkeun sareng kompak ku desain modular sareng kompakna, dikembangkeun saluyu sareng kaayaan lingkungan militer sareng kaayaan EMI / EMC. struktur a. Dina kontéks ieu, mertimbangkeun kabutuhan platform anu béda-béda, dua pilihan sistem anu béda-béda dimekarkeun, ukuran anténeu 45 cm sareng 53 cm. Nanging, pakaryan dijalankeun dina solusi anteneu diaméterna langkung alit pikeun UAV taktis sareng pesawat awak sempit. Salaku tambahan, nganggo Modél Satelit Air Satéioris dikembangkeun ku ASELSAN ku ngarancang gelombang nasional pikeun pesawat, tingkat data anu tinggi disayogikeun sareng kasempetan komunikasi anu aman disayogikeun ku hardware crypto di jerona.

"Sistem Komunikasi Satelit Ku Band" dikembangkeun ku ASELSAN sareng fasilitas lokal
"Sistem Komunikasi Satelit Ku Band" dikembangkeun ku ASELSAN sareng fasilitas lokal

Hatur nuhun ka Sistem Komunikasi Satelit anu dikembangkeun nasional ku ASELSAN, éta ditujukeun pikeun ngaleungitkeun dependency luar nagri anu aya dina sistem ieu. Sistem Komunikasi Satelit Udara ASELSAN, dirarancang sareng dikembangkeun kalayan fasilitas rumah tangga, parantos siap pikeun tugas AKINCI Attack Unmanned Vehicle Systemicle anu dikembangkeun ku BAYKAR. Salaku tambahan, Platform AKSUNGUR UAV dikembangkeun ku TUSAŞ, uji coba anu suksés dilakukeun kalayan konfigurasi antena 45 cm nalika penerbangan uji coba.

Integrasi HGK sareng KGK ka ANKA + sareng AKlaingUR dimimitian

Integrasi tina Precision Guidance Kit (HGK) sareng Kit Bimbing Peternakan (KGK) dikembangkeun ku TÜBİTAK SAGE pikeun mesin ganda AKSUNGUR sareng mesin tunggal ANKA + UAV anu dikembangkeun ku Turki Aviation and Space Industry (TUSAŞ) parantos ngamimitian. Gürcan Okumuş, Diréktur Institut TUBITAK, ngabagi pangwangunan dina akun Twitter na.

Nekenkeun yén amunisi lokal urang diintegrasikeun kana UAV lokal sareng parangkat lunak sareng algoritma urang sorangan, Okumuş nyarios, "skill ieu bakal janten faktor kakuatan anu penting dina widang."

ANKA + sareng AKSUNGUR nuju nyerik Inventory TAF

Produk domestik sareng nasional nagara urang, anu parantos dikenal ku kasuksésan na saprak poé éta dihasilkeun, terus ngadukung Angkatan Bersenjata Turki urang di Operasi Spring Shield diluncurkeun di Idlib. Pas éta bakal asupkeun inventaris ANKA + (Plus) sareng pasukan kaamanan AKkeyUR.

Produk domestik sareng nasional nagara urang ngadamel prestasi anu signifikan dina Kampanye Spring Shield anu diusahakeun ku nagara urang saatos serangan nyerang di Idlib. Sistem ANKA UAV kami, anu mimiti dianggo sacara aktif dina bidang operasi ti mimiti jam operasi mimiti sareng maénkeun peran anu penting dina perjalanan gerakan ieu, dipikanyaho ku penerbanganna langkung ti 40.000 jam.

ANKA +, model canggih ANKA, parantos ngahontal kamampuan pikeun ngangkut deui senjata sareng kamampuan beban beban na. AKukuran İHA gaduh kapasitas beban 750 kg. UAV lokal kami bakal ngagaduhan kamampuan moto anu langkung efektif berkat UPS sareng integrasi HGK. Kalayan asupna AKlaingUR kana inventaris, efisiensi UAV diperkirakeun nambahan deui. (Sumber: DefenceTurk)



Janten kahiji komen

koméntar