Pekeliling Perjalanan Wisata Pikeun 65 Taun Saré Turun Diterbitkeun

ijin surat perjalanan pikeun umur sareng di luhur diterbitkeun
ijin surat perjalanan pikeun umur sareng di luhur diterbitkeun

Warga yuswa 65 taun ka luhur, anu parantos diwateskeun lila-lila, diidinan langsung jalan-jalan ka padumukan anu dipikahoyong dina dinten Kemis, 21 Mei, 09.00:81, dina rekomendasi Dewan Ilmiah sareng petunjuk Présidén Recep Tayyip Erdoğan. Sasuai, Éléktronik ngeunaan Permit Perjalanan Wisata pikeun Warga yuswa 65 sareng Over dikirim ka XNUMX pamaréntahan propinsi ku Menteri Dalam Negeri.


Numutkeun kana sirkular;

Kalayan tanggal sirkular tanggal 22 Maret, nyayogikeun yén wargana urang yuswa 65 taun langkung (kecuali jalma anu ngagaduhan palebah sungsum organ sareng tulang, anu ngagaduhan immunodeficiency sareng dialisis kusabab gagal ginjal dina tilu taun) parantos nampi ijin perjalanan sareng cicing di tempatna sahenteuna sahenteuna 30 dinten. bakal tiasa angkat ka tempat anu dipikahoyong. Dina kontéks ieu, hiji jalma tiasa ngiringan warga umur 65 taun sareng dina perjalanan aranjeunna.

Warga yuswa 65 taun ka luhur; Permintaan Ijin Perjalanan tiasa dilakukeun sacara éléktronik dina Kemis, Mei 21, di 09.00:199, via E-Government, Ministry of Interior, E-Application System and Alo XNUMX Loyalty Support Line.

Salami lamaran, ngalamar sareng pendampingna; Salian query pamisahan di bumi Covid-19, ngaluarkeun naha kasakit anu ditetepkeun bakal otomatis dipenta ngaliwatan sistem.

Wargi urang henteu kedah angkat ka lembaga kaséhatan atanapi governan / gabung pikeun ngadamel dokumen. Aplikasi Permit Wisata bakal otomatis ditaksir sareng disahkeun.

Jalma anu ditampi ku idin bakal dimaklum ku SMS, sareng dokumen persetujuan aplikasi tiasa dicetak nganggo E-Government.

Dokumén Permit Wisata anu dikaluarkeun bakal sah pikeun salah sahiji jalan na bakal dipikabutuh pikeun warga yuswa 65 taun langkung anu ngagaduhan ijin perjalanan pikeun cicing di tempat anu aranjeunna parantos sahenteuna kunjungan 30 dinten.

Inpormasi ti warga anu yuswa 65 taun langkung, anu ditampi ditampi, bakal otomatis dibéjaan ka pamaréntahan propinsi anu didaptarkeun sareng dokter kulawarga anu kadaptar. Perlu pangabutuhna bakal dilakukeun ku dokter kulawarga anu kadaptar.

Warga yuswa 65 taun leuwih bakal nungtun curfews dina lingkup idél anu dipedar dina 22 Maret di tempat-tempat anu bakal dilaksanakeun.

Ku Gubernur / Gubernur Kacamatan ngeunaan ukuran anu disebatkeun;

Luyu sareng Pasal 11 / C UU Administrasi Provinsi sareng Artikel 27 sareng 72 UU Saniter Umum, kaputusan anu diperyogikeun bakal dilaksanakeun dina kerangka anu disebatkeun di luhur.

Nganggap intensitas yén jalma anu nampi dokumen ijin perjalanan sareng anu bakal ngarambat sareng kandaraan angkutan umum tiasa nyiptakeun di stasiun beus, ukuran ngeunaan angkutan umum bakal direncanakeun sareng ngalaksanakeun, moal aya gangguan sareng korban.



Janten kahiji komen

koméntar