Produk Susu sareng susu Ékspor Dibuka ka Cina

Susu susu sareng susu ékspor dibuktoskeun
Susu susu sareng susu ékspor dibuktoskeun

Menteri Perdagangan Ruhsar Pekcan ngalaporkeun yén Turki angkat halangan pikeun ékspor susu sareng produk susu bakal dilaksanakeun di Cina.


Menteri Pekcan, ngabagi akun Twitter na, Kementrian Pertanian sareng Perhutanan sareng Menteri Dagang, campur tangan intensip salaku hasil anu dilaksanakeun ku sumbangan Konsultan Komersial ti Turki ngumumkeun yén éta parantos ngangkat halangan kanggo ékspor susu sareng produk susu bakal dilaksanakeun di Cina.

Administrasi Umum Adat istiadat sareng pernyataan anu dilakukeun ku tiasa ngekspor ka Cina susu sareng produk susu ti firma Turki Pekcan anu nunjukkeun yén pengumuman daftar, "Dina kontéks ieu, industri urang ngarah 54 perusahaan pikeun tiasa ngalakukeun ékspor produk susu Cina. Muka pasar Tiongkok, anu mangrupikeun salah sahiji pangimpor susu pangpentingna di dunya, kalayan sakitar 6 milyar dolar, ka urang ékspor Turki kalebet pikaresepeun. Naséhat ka ékspor urang. " ungkapan anu dianggo.

Studi bakal dilaksanakeun pikeun meunangkeun tempat di pasar Tiongkok.

Numutkeun hiji pernyataan anu dilakukeun ku Kamentrian ngeunaan masalah éta, Summit Pamimpin G20 dina kasempetan Nopémber 14, 2015 ka Turki pikeun diékspor ka China, susu sareng nandatanganan protokol kaayaan Pangajaran sarta Palatihan Atikan sareng Saniter produk 2018, XNUMX Administrasi Umum Adat Istiadat Cina ceuk tim téknis sumping ka Turki didatangan bisnis dina situs.

Dina waktos intervensi salami hasil interventions intensif, Administrasi Umum Adat Istimewa ku Turki kalayan pernyataan anu dilakukeun ka 54 perusahaan pikeun ngékspor susu sareng susu susu ti China diidinan dina garis produk anu béda.

Dina kontéks ieu, usaha pikeun nyayogikeun tempat di pasar Tiongkok bakal dilaksanakeun sareng diversifikasi pasar bakal dipastikeun ku ngalangkungan usaha asupkeun pasar kalebet nagara-nagara Far Wétan sanés.

Studi bakal ditumpes dina ningkatkeun pangsa pasar produk pertanian, hususna produk susu, dina géografi.



Janten kahiji komen

koméntar