Tender kanggo Lebaran aksés Aksés di Batang

Tender didamel kanggo gerbang luhur anu bakal ngaksés aksésana pikeun eureun akcaray
Tender didamel kanggo gerbang luhur anu bakal ngaksés aksésana pikeun eureun akcaray

Kocaeli Munisipal Metropolitan, anu ngagampangkeun angkot ku nyayogikeun jalur trem Akçaray pikeun jasa warga, ngawitan damel kanggo jalan témplat pejalan kaki diwangun gigir lir eureun Sekapark. Waktos ieu, Metropolitan Munisipal damel tender pikeun pangwangunan jalan pejalan kaki gigireun eureun tram Pusat Kongrés sareng Kampus Pendidikan di Sekapark. Jumlahna aya 3 overpass pejalan kaki bakal diwangun kalayan overpass Sekapark Tram Stop, karya anu parantos ngamimitian.

DUA UPPER KROSSING DENGAN PADÉ


Salah sahiji jalan lebar anu bakal diwangun langsung di gigir Kongrés Pusat sareng Kampus Pendidik Kampus lirén bakal panjang 63.40 meter, lebar 3.35 méter sareng panjang 43.85 méter sareng lebar 3.35 méter. Situs bakal dikirim dina 10 dinten saatos kontrak spésifikasi anu relevan ditandatanganan. Duanana overpass pejalan kaki rencanana réngsé dina 180 dinten kalénder.

Perusahaan 13 ditawarkeun

Tujul kanggo dua jalan gede pejalan kaki diayakeun di gedong jasa utama Metropolitan Municipality dinten Salasa, Mei 12, di 14.30:13. Dina tender éta 4 perusahaan milu, tawaran panghandapna sumping ti Meter Energy Construction sareng TL 960 juta 7, sedengkeun tawaran pangluhurna sumping ti Oğuzata İnşaat kalayan TL 389 juta XNUMX rebu.

pausahaan tawaran
Konstruksi Kontrén énergi Énergi Méter 4 960 sarébu juta
Perusahaan konstruksi Helka 5 71 sarébu juta
Mehmet Aydin, Ali Cengiz 5 395 sarébu juta
Hulusi Özay 5 914 sarébu juta
Enamel Arsitéktur 5 929 sarébu juta
Pembinaan infrastruktur Sya 6 207 sarébu juta
Abdurrahim Aydın Yurtçu 6 282 sarébu juta
Atlasbk Konstruksi 6 460 sarébu juta
Konstruksi İlkgün 6 513 sarébu juta
Fettah Kızılyıldız, Yılmaz Aynas Konstruksi 6 565 sarébu juta
Konstruksi Peta Dilşad Pertambangan, Ahmet Aydın 6 570 sarébu juta
Konstruksi Gürtur, Cihan Üregen 6 889 sarébu juta
Pangwangunan Oğuzata 7 389 sarébu juta


Janten kahiji komen

koméntar