Panyambungan Tender Transformer dina Garis Tram Akçaray Nyimpulkeun

The pamindahan trafo dina garis trem akcaray parantos atulung.
The pamindahan trafo dina garis trem akcaray parantos atulung.

Parantos lami kaawakkeun. The lembut pikeun İzmit Akçaray trem trem akhirna parantos réngsé.

PANGGILAN TELPON NANGGUT


Dina bagian tina jalur trem Akçaray anu ngaliwat İzmit Doğu Kışla, kaputusan dilakukeun ti papanggihan pikeun pamindahan jumlah trafo 307, anu ayana persis dina titik anu teras balik deui ka Masjid Mehmet Ali Pasha, sareng persiapan anu aya hubunganana dimimitian.

GULF COMPANY

Tender anu diayakeun bulan kamari pikeun subjek ieu ogé réngsé. Éta tender, di mana 15 perusahaan mésér dokumen sareng 8 diantarana ditawarkeun, tetep di AtlasBK İnşaat Taahhüt Gıda Akaryakıt Plastik İmalat Ticaret ve Sanayi Limited perusahaan, salah sahiji kota propinsi kami.

LIMA XNUMX bulan

Atlas BK meunang lembut ku tawaran 489 rébu 132 TL, sedengkeun Munisipalitas Metropolitan ditandatanganan kontrak sareng perusahaan anu ditaroskeun. Panaliti, anu kedah direngsekeun dina 150 dinten, diperkirakeun ngamimitian saatos situs dikirimkeun ka perusahaan dina dinten-dinten anu badé.

éta penstabil

Munisipalitas Metropolitan parobos di gedong tempat éta Pasar Ankara lami sareng padagang Turkcell anu lokasina di gigireun éta ku alesan yén éta mendeskeun lalulintas dina jalur trem, teras diputus pikeun ngarobih (nampanan) trafo dina bend anu ngaunggal dina trem. (Enkocael a)



Janten kahiji komen

koméntar