Mimiti Satia Wingman Anu Sukses Ngeuseun Protéksi Palsu Pesawat Unmanned

Ujang wingman anu séhat ngalengkepan prototipe perang perang anu henteu teratur
Ujang wingman anu séhat ngalengkepan prototipe perang perang anu henteu teratur

Tim industri Australia anu dipimpin ku perusahaan Boeing A.S., berhasil ngalengkepan prototipe Loyal Wingman Unmanned Fighter Aircraft (UCAV) kahiji sareng dibere ka Angkatan Udara Australia.


Satia Wingman UCAV, dikembangkeun ku perusahaan Boeing sareng Australia sareng nganggo intelijen jieunan pikeun dilegakeun kamampuan platform pangamandian anu teu maned sareng unmanned, mangrupikeun pesawat anu munggaran dirarancang sareng diproduksi di Australia langkung ti 50 taun. Salaku tambahan, Loyal Wigman mangrupikeun investasi pangbadagna Boeing di luar AS di drones.

Prototipe Loyal Wingman anu dikirimkeun ayeuna mangrupikeun mimiti tina tilu prototipe anu dikirimkeun ka Angkatan Udara Australia (RAAF) dina lingkup proyék. Kalayan prototipe ieu, uji coba taneuh sareng uji coba direncanakeun sareng konsép Loyal Wigman direncanakeun pikeun dibuktikeun.

Satia Wingman bakal ngadamel penerbangan anu munggaran dina taun ieu, parantos réngsé tes taneuh dimimitian ku ujian taxi.

Sumber: Industri Pertahanan



Janten kahiji komen

koméntar