Karya Terus di Pusat Ski Keltepe

Usaha diteruskeun di pusat ski keltepe
Usaha diteruskeun di pusat ski keltepe

Prasarana sareng karya ékspansi jalan dimimitian ku tim Administrasi Karabük Propinsi di jalan ka Keltepe Ski Center.


Sekretaris Jenderal Administrasi Propinsi Khusus Mehmet Uzun, Pupuhu Majelis Umum Propinsi Hasan Yıldırım, Anggota Majelis Umum Propinsi Tevfik Ayvalık, AK Partéi AK Karabük Présidén Provinsi Av. İsmail Altınöz sareng Manajer Layanan Pengangkutan Jalan Özgür Bülbül nalungtik infrastruktur sareng jalan ékspansi jalan na jalan ka Kki Ski Center dina situs.

Sekretaris Jenderal Uzun, anu nyayogikeun inpormasi ngeunaan tempat parkir, perluasan jalan sareng prasarana pikeun rombongan, anu ogé nguji fasilitas Sub-Day Keltepe Ski, nyatakeun, "Jalan 4 km urang ngalegaan taun ka tukang kusabab témbok anu urang ngawangun di jalan désa, 1.5 km. Urang bakal nyiapkeun infrastruktur jalan anu 5.5 km total sareng ngadamel aspalna. Tim kami neruskeun karya infrastruktur jalan tanpa istirahat. Nalika hal ieu dilakukeun, urang bakal nyauran jalan aspal sareng nempatkeun kana jasa. "



Janten kahiji komen

koméntar