Pilih Akhir Domestik BMC Témbongkeun Akhir TULGA Parantos Ditampilkeun

Versi ahir jaket pick-up baju asli pribumi BMC ditampilkeun
Versi ahir jaket pick-up baju asli pribumi BMC ditampilkeun

Dina pernyataan anu dilakukeun ku Anggota Anggota BMC Taha Yasin Öztürk, versi ahir BMC Tulga dipidangkeun.


Taha Yasin Ozturk, "kami parantos ngahasilkeun, ngurus kaperluan staf kaamanan internal urang salami periode susah ieu urang aya di Turki anu ngan ukur nganggo perisai angkasa pribumi (4 × 4) anu Tulga paméran ahir Menteri Menteri Dalam Negeri, Mr Suleyman Soylu, Komandan Umum Gendarmerie Mr. Kami dilakukeun ka Umum Arif Çetin, Wakil Menteri Dalam Negeri urang sareng Pulisi berharga. ”

Teknofest diwanohkeun dina taun 2019

BMC produsén kendaraan darat utama di Turki, kendaraan mobil di kisaran (pikap) kalayan nambihan Teknofest énggal diwanohkeun dina taun 2019.

Narima inpormasi lengkep ngeunaan wahana ti Anggota Dewan BMC Talip Öztürk, Taha Yasin Öztürk sareng Kepala Pegawai Eksekutif BMC Bülent Denkdemir, Présidén Erdoğan nandatanganan kendaraan saatos drive test anu anjeunna laksanakeun ku sina nalungtik pickup anyar sareng TULGA, anu hartosna "helm". Anjeunna parantos nahan.

Ieu nyatakeun yén TULGA, anu dirarancang sareng diproduksi ku sistem kaamanan tingkat tinggi sareng dicekel pikeun nyayogi kabutuhan kaamanan personil kaamanan internal, ngalaksanakeun sagala jinis rupa bumi kalayan maneuverabilitas anu langkung hébat sareng kapasitas anu mawa kapasitas.

Salila perkenalanna di Teknofest, Taha Yasin Öztürk ngadamel pernyataan ngeunaan fitur Tulga.

Öztürk nyatakeun, "Kandaraan beuratna 6 ton sareng gaduh kapasitas 5 tanaga. Anjeun tiasa ngahijikeun sistem pakarang dina éta. Aya 3 rébu 800 mesin, 2 rébu 800 torsi; 280 horsepower ". Tangtosna, sipat Tulga, anu masih dina pamekaran, teu acan diumumkeun sacara resmi ku produsén sareng pamekar BMC.

Salaku tambahan, Öztürk, anu ngadamel pernyataan ngeunaan kelanjutan kendaraan, dibagikeun sareng pencét di Teknofest yén kendaraan éta aya dina tingkat perlindungan balistik BR 7 sareng ngagaduhan struktur tahan 3 kilogram TNT.

Menteri Dalam Negeri Süleyman Soylu ngadatangan fasilitas BMC di İzmir Pınarbaşı dina 5 Séptémber 2019. Anjeunna parantos nampi inpormasi lengkep ngeunaan kendaraan na.

Pikeun Menteri Soylu; Anggota Dewan BMC Taha Yasin Öztürk sareng BMC Komérsial & Land Vehicles General Manager Bülent Santırcıoğlu ngiring anjeunna. Menteri Soylu ogé nampi inpormasi ngeunaan fasilitas produksi perusahaan sareng kagiatan salami kunjungan na.

Hal ieu ditingalikeun dina kaméra dimana Menteri Soylu ngalangkepan roda kendaraan sareng ngalaksanakeun tés drive di jero pabrik.

BMC ngembangkeun truk pikap, khususna mertimbangkeun kabutuhan patugas kaamanan internal. Alat bumi bumi Turki anu dikembangkeun bakal nyayogikeun staf pangrojong sareng kamampuan operasional anu langkung saé dina fasilitas transportasi sareng kargo.



1 Trackback / Pingback

  1. BMC Armored Pickup TULGA Versi Terpanjangna Modél Nu Dipidangkeun | OtonomHaber

koméntar